Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
elektronik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 2:55 pm Předmět: Testpoint ME75 |
|
|
Nedaří se mi patchovat v programu V_Kaly 3.3. V PapuaUtils jsem si vygeneroval všechny loadery a přes x75 (bootcore and new flash) a x75 (TestPoint + pause 1.3s) se mi prgram bez problému spojí s telefonem. Jako prvni jsem samozřejmě chtěl udělat zálohu FF, ale tdy nastal první kámen úrazu. Záloha trvala 45 min a na jejím konci na mě vyskočila chybová hláška
"A hardware I/O error was reprted while accessing COM1 - Loader: Authorization #1: Loader not ready." K uložení do počítače nebylo samozřejmě nic .Zatnul jsem zuby a jal se bez zálohy ve V_Klay patchovat. Pro začátek jsem zkusil patch na zvýšení kvality fotek. Načetl jsem patch pro svůj FW do V_Klay a zmáčknul aplikovat patch. Odpočítávání proběhlo do konce, ale aplikace patche probíhala déle. Nejdřív to psalo čtení z adresy xxx, dále ukládám data na adresu xxx. Asi po minutě to hodilo chybovou hlášku "An unknown error occured while accessing COM1 - Loader: WriteMemory: Unknown answer after erase flash readed: 0x4545, but must be 0x0202.." Po cvaknutí na OK se telefon odpojí a po zapnutí funguje normálně. Používám servisní seriový kabel DCA- 500 a komunikační rychlost 11,5 KB/s. Nahrát jiný patch jsem radši nezkoušel. Používám špatný loader? Nebo to je kabelem? Všude jinde (PapuaUtils, DSE, Fiera) funguje na 100%. Zkoušel jsem přes něj patchovat A60 s Testpoint a taky žádný problém. Tak bych se rád zeptal jestly by pomohl Testpoint Moc díky za radu, chtěl bych si do tel. nahrát některé užitečné patche. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alkaba čestný člen

Založen: 15. 01. 2005 Příspěvky: 1618 Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 2:59 pm Předmět: |
|
|
Zkus zavést Skey pomocí Papua utils (nejspíš si s nima generoval kódy a loader). A potom vybrat ve V_Klaye loader "CX65 password boot"  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
elektronik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 3:13 pm Předmět: |
|
|
Tak zase nic píše: Skouším nastavit komunikační rychlost...ok 1/2 sek a pak vyhodí hlášku:"A hardware I/O error was reprted while accessing COM1 - Loader: Authorization #1: Loader not ready." a rychlost mám 11,5 kb/s |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin-v pisatel

Založen: 15. 11. 2004 Příspěvky: 279 Bydliště: Ostrava, Vrchlabí
661.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 4:47 pm Předmět: |
|
|
Nechápu, proč zakládáš nový topic, když jsi z tohoto opsal můj úvodní příspěvek slovo od slova
Mimochodem zavedení S-Key nepomůže a pochybuju, že dokonce i testpoint. To samé to dělá i s FW 19. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|