clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Testpoint ME75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Testpoint ME75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elektronik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 2:55 pm    Předmět: Testpoint ME75 Odpovědět s citátem

Nedaří se mi patchovat v programu V_Kaly 3.3. V PapuaUtils jsem si vygeneroval všechny loadery a přes x75 (bootcore and new flash) a x75 (TestPoint + pause 1.3s) se mi prgram bez problému spojí s telefonem. Jako prvni jsem samozřejmě chtěl udělat zálohu FF, ale tdy nastal první kámen úrazu. Záloha trvala 45 min a na jejím konci na mě vyskočila chybová hláška
"A hardware I/O error was reprted while accessing COM1 - Loader: Authorization #1: Loader not ready." K uložení do počítače nebylo samozřejmě nic .Zatnul jsem zuby a jal se bez zálohy ve V_Klay patchovat. Pro začátek jsem zkusil patch na zvýšení kvality fotek. Načetl jsem patch pro svůj FW do V_Klay a zmáčknul aplikovat patch. Odpočítávání proběhlo do konce, ale aplikace patche probíhala déle. Nejdřív to psalo čtení z adresy xxx, dále ukládám data na adresu xxx. Asi po minutě to hodilo chybovou hlášku "An unknown error occured while accessing COM1 - Loader: WriteMemory: Unknown answer after erase flash readed: 0x4545, but must be 0x0202.." Po cvaknutí na OK se telefon odpojí a po zapnutí funguje normálně. Používám servisní seriový kabel DCA- 500 a komunikační rychlost 11,5 KB/s. Nahrát jiný patch jsem radši nezkoušel. Používám špatný loader? Nebo to je kabelem? Všude jinde (PapuaUtils, DSE, Fiera) funguje na 100%. Zkoušel jsem přes něj patchovat A60 s Testpoint a taky žádný problém. Tak bych se rád zeptal jestly by pomohl Testpoint Moc díky za radu, chtěl bych si do tel. nahrát některé užitečné patche.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus zavést Skey pomocí Papua utils (nejspíš si s nima generoval kódy a loader). A potom vybrat ve V_Klaye loader "CX65 password boot" wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
elektronik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase nic píše: Skouším nastavit komunikační rychlost...ok 1/2 sek a pak vyhodí hlášku:"A hardware I/O error was reprted while accessing COM1 - Loader: Authorization #1: Loader not ready." a rychlost mám 11,5 kb/s
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, proč zakládáš nový topic, když jsi z tohoto opsal můj úvodní příspěvek slovo od slova Twisted Evil d'oh!

Mimochodem zavedení S-Key nepomůže a pochybuju, že dokonce i testpoint. To samé to dělá i s FW 19.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: