View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:52 pm Post subject: Vylepšený e-mailový klient u S75 |
|
|
Používám e-mailového klienta dost často.To co předvedl siemens u modelu S 75 nemá obdoby.Klient sice zobrazuje českou diakritiku,ale já bych raději uvítal kdyby mi před stahováním a odesláním nabídl, který účet chci použit ,tak jako to dělala CX75.Takhle musím pořád běhat do menu nastavení-zprávy.Co mě ale nejvíce se..e je to že z rozbalené zprávy nejde kopírovat link.Jde to jen když se zpráva dá do modu přeposlat a pak původní zprávy lze dát kopírovat a vložit link třeba do webnwalk-opera midi-.Já to používám dost často když jsem v práci a nemám přístup k PC a navíc je to na paušál SURF+zdarma.Opera má cookies,takže se nemusím k serveru SM dodatečně přihlašovat,opera to udělá za mě.Do URL zadám zkopírovaný link ze zprávy a jsem hned na topicku.Tímhle klientem se Siemens vyznamenal.Raději používám nejnovějšího MAILMANA,který stahuje všechny účty najednou. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 8:14 am Post subject: Re: Vylepšený e-mailový klient u S75 |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | Používám e-mailového klienta dost často.To co předvedl siemens u modelu S 75 nemá obdoby.Klient sice zobrazuje českou diakritiku,ale já bych raději uvítal kdyby mi před stahováním a odesláním nabídl, který účet chci použit ,tak jako to dělala CX75.Takhle musím pořád běhat do menu nastavení-zprávy.Co mě ale nejvíce se..e je to že z rozbalené zprávy nejde kopírovat link.Jde to jen když se zpráva dá do modu přeposlat a pak původní zprávy lze dát kopírovat a vložit link třeba do webnwalk-opera midi-.Já to používám dost často když jsem v práci a nemám přístup k PC a navíc je to na paušál SURF+zdarma.Opera má cookies,takže se nemusím k serveru SM dodatečně přihlašovat,opera to udělá za mě.Do URL zadám zkopírovaný link ze zprávy a jsem hned na topicku.Tímhle klientem se Siemens vyznamenal.Raději používám nejnovějšího MAILMANA,který stahuje všechny účty najednou. |
souhlasim s tvou kritikou, mavic me štve ze u ulozenych priloh dava neodpovidajici pripony... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 8:31 am Post subject: Re: Vylepšený e-mailový klient u S75 |
|
|
Navíc jsem zjistil,že když si kliknes na uložit složky a složku html si chceš přečíst tak se samozřejmě čte ve wap prohlížeči a když po přečtení kliknes na zpět,tak následuje kolaps a mobil se vypne!Skutečně skvělé!Zajímavé je,že při čtení zprávy ve formátu html to taky čte ve wap prohlížeči a tam se vrátit lze bez kolapsu. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|