Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mrtt začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 05, 2007 9:59 am Předmět: M55 je na smrtelném lůžku,prosím,pomozte..:) |
|
|
Chtěl jsem konečně vyzkoušet na své m55,kterou jsme koupil za 300 nějaké ty proslavené patche,ale po aplikování jednoho už to nerozdejchala,ani když jsem dal ve V-klay odstranit patch,zálohu telefonu jsem měl,ale ani nahrání nepomohlo,skoušel jsem snad všechny návody na oživení,ale telefon furt nejede,občas,když dlouze podržím červený tlačítko,tak zavibruje.Většinou se v návodu seknu když ho mám odblokovat,přez Feriu to píše:COMM_UpdateIMEIBlocks : original IMEI is locked,přez Jokera to háže nějaký errory,nevím co s tím,poradíte?Původní frimware byl 10 s upravením od t-mobilu(že by tu nejelo kvůli tomu???).. _________________ Motorola Amio->Siemens.c25->.c35i ->Sony cmd j6->Mt50->cf62(crash)->Sony cmd j6->SonyEricsson t300->M55(dead???)->MT50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Zaslal: po únor 05, 2007 10:11 am Předmět: Re: M55 je na smrtelném lůžku,prosím,pomozte..:) |
|
|
Mrtt napsal: | Chtěl jsem konečně vyzkoušet na své m55,kterou jsme koupil za 300 nějaké ty proslavené patche,ale po aplikování jednoho už to nerozdejchala,ani když jsem dal ve V-klay odstranit patch,zálohu telefonu jsem měl,ale ani nahrání nepomohlo,skoušel jsem snad všechny návody na oživení,ale telefon furt nejede,občas,když dlouze podržím červený tlačítko,tak zavibruje.Většinou se v návodu seknu když ho mám odblokovat,přez Feriu to píše:COMM_UpdateIMEIBlocks : original IMEI is locked,přez Jokera to háže nějaký errory,nevím co s tím,poradíte?Původní frimware byl 10 s upravením od t-mobilu(že by tu nejelo kvůli tomu???).. |
asi budes muset udelat tp _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:17 am Předmět: |
|
|
jj tp+ff + joker
ale jeste to skus bez tp znova  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|