Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gho$t začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 13, 2007 10:08 pm Předmět: D4X TnG v3 Windows Vista Aero pro S65v58 postup nahravani |
|
|
Ahoj...
chtel bych si do mobilu dat tento upraveny FW.
A chci se zeptat, jak a presne co udelat.....
Cetl jsem sice navod na hl. strance siemensmanie, ale toto je pro me silne nedostacujici a na 99% pravdepodobnosti bych neco pokazil.
Takze kdyby byl nekdo tak moc hodny a napsal mi postup co a jak krok po kroku udelat, aby mi to fungovalo a vyhnul jsem se umrtveni S65, byl bych moooc rad (Cim vic se to bude podobat navodu pro neznale v oboru, tj: klikni sem, to napis sem, tady to zkopiruj a dej to sem, tim to bude lepsi). Vsem kteri mi s tim pomuzou budu vdecen.
PS: Je to mozna jenom muj nazor, ale rekl bych ze vysvetleni na hlavni strance v clanku je dost nejasne...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: so duben 14, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
mno umrtveni se nevyhnes ani tak ci tak, zalezi jen na tom jesli bude potom reagovat na odblokovani ten clanek je psany tak aby ho pochopil kazdy kdo uz si precetl clanky o odblokovani, nahravani softu atd. a je trochu(vic) zbehly ve flashovani... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|