View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gho$t začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:08 pm Post subject: D4X TnG v3 Windows Vista Aero pro S65v58 postup nahravani |
|
|
Ahoj...
chtel bych si do mobilu dat tento upraveny FW.
A chci se zeptat, jak a presne co udelat.....
Cetl jsem sice navod na hl. strance siemensmanie, ale toto je pro me silne nedostacujici a na 99% pravdepodobnosti bych neco pokazil.
Takze kdyby byl nekdo tak moc hodny a napsal mi postup co a jak krok po kroku udelat, aby mi to fungovalo a vyhnul jsem se umrtveni S65, byl bych moooc rad (Cim vic se to bude podobat navodu pro neznale v oboru, tj: klikni sem, to napis sem, tady to zkopiruj a dej to sem, tim to bude lepsi). Vsem kteri mi s tim pomuzou budu vdecen.
PS: Je to mozna jenom muj nazor, ale rekl bych ze vysvetleni na hlavni strance v clanku je dost nejasne...... |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 10:16 am Post subject: |
|
|
mno umrtveni se nevyhnes ani tak ci tak, zalezi jen na tom jesli bude potom reagovat na odblokovani ten clanek je psany tak aby ho pochopil kazdy kdo uz si precetl clanky o odblokovani, nahravani softu atd. a je trochu(vic) zbehly ve flashovani... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|