Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Habu začátečník

106.14 SMM
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:35 am Předmět: Mrtvá AX75 (nezapne se, nepípne... bledě to vypadá) |
|
|
Zdravím všechny! :-)
Dostal se mi do ruky Siemens AX75 od kolegy z práce. Jeho prvotní chyba bylo vypínání po startu. A když po startu vydržel, vypnul se po stisknutí dvou horních tlačítek (potvrzující a zamítající). Kolega usoudil, že by to mohl být nějaký špatný kontakt, či zkrat, tak si ode mne vyžádal šroubovák a že mobil "profoukne". Dnes dorazil s výsledkem, že už nejde zapnout vůbec. Telefon je v celkem špatném stavu a už když byl "zapínání schopný", tak se tlačítko zapínání muselo stiknout přímo sloní silou. Navíc nereagoval na napájení z mého USB kabelu.
Mám ho odepsat, nebo se přeci jen pokusit o TP? Vypadá to na ryze hardwarerovou vadu (sice okem neviditelnou) ale přesto, nechce se nám to vzdát! ;-)
Mohl bych ho teoreticky i poslat zdejší radě starších, která zmrtvýchvstání provozuje.
Nu, díky za případné rady. 8) _________________ Ericsson GH688 -> Siemens C35i -> Siemens M50 -> Motorola V550 (DEAD micro) -> Siemens M75 (odlepená guma - reklamace) -> Siemens S75 (DEAD LED - reklamace) -> Siemens A57 -> Siemens S75 #2 (resurrected with TP from BCORE death) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
Podla toho co si pisal, ze sa musel zapinat este ked siel sloniou silou, tak to bude tvrdy HW problem. V tych miestach pod klavesnicou je napajaci obvod, ale skor poskodilo plosky pod procesorom. Ja osobne by som sa na to asi vykaslal, kedze vies ako sa s nim zaobchadzalo. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|