Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
achiles kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 17, 2008 2:58 am Předmět: problem pri instalaci kabelu |
|
|
zdravim, kamarad mi dal na vyzkouseni kabel (ze prej mu nejak zlobil), tak sem ho teda vyzkousel, ale bohuzel se mi vubec nepodarilo nainstalovat zadny ovladace. jedna se o tento kabel, cili neoriginalni 510ka, nicmene me pri pripojeni kabelu k PC najde novy HW (usb data cable), ale nema pro nej zadne ovladace. zkousel sem vsemozny PL-2303 (USB-serial prevodnik) drivery, ktery se vzdy nainstalujou, ale pak windows stejne ovladace nenajdou. MPM sem taky zkousel, nic... uz si nevim rady.
kdyz pripojim kabel k mobilu tak mi vypise pouze "ACC.: plugged in:" nic vic. kdyz ho odpojim, tak je tam normalne ACC.: none
no a posledni postreh> na kabelu je na krabicce prepinac, o kterym sem se domnival ze je na vypnuti/zapnuti nabijeni, ale nenabiji to ani v jedny poloze.
domnivam se, ze je kabel nejspis nejakej spatnej a ze to uz nema cenu dal resit. ma na to nekdo nejaky jiny nazor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|