View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
diblik75 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 9:25 am Post subject: kabel MA-8720c |
|
|
Dobrý den, prosím, zda-li se již někdo nesetkal s následujícím problémem a o případnou radu. Mám kabel MA-8720c koupený k tel. M55 někdy v roce 2005. S tímto kabelem funguje i S75. Protože se mi tento starý kabel již "rozpadá", pořídila jsem si nedávno nový - ten samý MA-8720c. Tento nový kabel však s S75 nefunguje vůbec, resp. probíhá pouze nabíjení, ale program, např. SiMoCo, Hand Set Manager, ho nenajde, přestože v hardware počítače je vidět připojení kabelu na COM port, a s M55 mi tento nový kabel funguje pouze na PC doma, ale už ne v práci, program ho též nenajde, i když též nabíjení funguje a připojení na COM port je též v hardware PC vidět. Může to být ovladačem?, když ale je to zcela stejný typ kabelu tak by snad aspoň s tou M55 měl fungovat všude, ne? Nerozumím tomu a je to pro mě záhada. Díky za případné odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|