Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Meridius začátečník

79.12 SMM
|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:20 pm Předmět: pomůžete mi někdo s PHONECODE locked ? |
|
|
Zdravím,
koukám, že to tu stále žije, paráda.
Chtěl bych přítomné poprosit o pomoc při odblokování PHONECODE (KóD přístroje blokován) u mé stařičké C65.
Před lety jsem si totiž, s vidinou větší bezpečnosti, zablokoval telefon na danou SIM. Simku jsem ale nedávno musel vyměnit a na phonecode jsem si samozřejmě ani potřetí nevzpomněl.
A jako na potvoru už nemám ani kabel.
Jestli to pomůže na dálku, tak mám zjištěné IMEI, HASH, ESN pro x65flasher a ESN pro PapuaUtils.
Jinak jsem v Brně, takže se rád zastavím.
Předem díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
signy13 kolemjdoucí
79.98 SMM
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:08 pm Předmět: Re: pomůžete mi někdo s PHONECODE locked ? |
|
|
Dělal jsem podobné odblokování nedávno na SK65, takže na C65 bych to asi také zvládl... Více v soukromých zprávách.
Meridius napsal: | Zdravím,
koukám, že to tu stále žije, paráda. :)
Chtěl bych přítomné poprosit o pomoc při odblokování PHONECODE (KóD přístroje blokován) u mé stařičké C65.
Před lety jsem si totiž, s vidinou větší bezpečnosti, zablokoval telefon na danou SIM. Simku jsem ale nedávno musel vyměnit a na phonecode jsem si samozřejmě ani potřetí nevzpomněl.
A jako na potvoru už nemám ani kabel. :frown:
Jestli to pomůže na dálku, tak mám zjištěné IMEI, HASH, ESN pro x65flasher a ESN pro PapuaUtils.
Jinak jsem v Brně, takže se rád zastavím.
Předem díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|