Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 3:03 pm Předmět: MP3 player S65 |
|
|
Zrovna resim dilema, jestli koupit dotovany S65 nebo NK 6230:
S65 je Siemens se vsemi jeho vyhodami (jsem Siemensak jak stehno), hlavne moznosti snadneho odbloku a upravy nastaveni, patche FW apod.
NK6230 ma MP3 prehravac, coz je celkem dobrym duvodem ji vzit. Na Nokiich ale normalni smrtelnik zase nemuze nijak zasahovat do FW, natoz sam odblokovavat a odstranovat nastaveni a reklamy operatora... a navic je to Nokia - nechci si zvykat na ovladani atp.
Pokud to uz nekdo neudelal, muze, prosim, nekdo z majitelu S65 zkusit tenhle J2ME prehravac http://www.javazoom.net/javalayer/sourcesme.html, jeslti vubec funguje, umi pristupovat na MMC kartu, pripadne ci z toho leze stereo zvuk, pokud tedy nekdo ma stereo sluchatka (asi stereo pujde - piny 8-10 Left, GND, Right asi nejsou v tom founu pro legraci). Pokud to chteji zkusit i majitele CX/M65 s MPtrojkou nahranou v pameti founu, budu taky rad.
P.S.: Omlouvam se, jestli se to tady uz resilo, ale Forum SM je dost obsahle na to, aby ho jeden prosel cele
Dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 3:19 pm Předmět: Re: MP3 player S65 |
|
|
Beberik napsal: | Zrovna resim dilema, jestli koupit dotovany S65 nebo NK 6230:
S65 je Siemens se vsemi jeho vyhodami (jsem Siemensak jak stehno), hlavne moznosti snadneho odbloku a upravy nastaveni, patche FW apod.
NK6230 ma MP3 prehravac, coz je celkem dobrym duvodem ji vzit. Na Nokiich ale normalni smrtelnik zase nemuze nijak zasahovat do FW, natoz sam odblokovavat a odstranovat nastaveni a reklamy operatora... a navic je to Nokia - nechci si zvykat na ovladani atp.
Pokud to uz nekdo neudelal, muze, prosim, nekdo z majitelu S65 zkusit tenhle J2ME prehravac http://www.javazoom.net/javalayer/sourcesme.html, jeslti vubec funguje, umi pristupovat na MMC kartu, pripadne ci z toho leze stereo zvuk, pokud tedy nekdo ma stereo sluchatka (asi stereo pujde - piny 8-10 Left, GND, Right asi nejsou v tom founu pro legraci). Pokud to chteji zkusit i majitele CX/M65 s MPtrojkou nahranou v pameti founu, budu taky rad.
P.S.: Omlouvam se, jestli se to tady uz resilo, ale Forum SM je dost obsahle na to, aby ho jeden prosel cele
Dik. |
Takže na M65 a ani ťuk. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 4:05 pm Předmět: |
|
|
No to ti myslim ani nepojede.Rekl bych ze na telefon je akorat ta druha verze ME a ta jestze neni testnuta a je tam primo napsane ze to nejede.
Ale kdo vi co budoucnost ukaze.
Zkus se podivat v teto diskuzi na tema o prehravani wav.Pouzivam to misto MP3 a je to docela vklidu. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 4:31 pm Předmět: Re: MP3 player S65 |
|
|
Mám M65, stáhl jsem si tu aplikaci, ale je tam hromada souborů a nevím co snimi. Samotný jar soubor mi nejde spustit. Mohl by jsi trošku popsat návod co a jak přesně?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 4:37 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, mě se to taky nepodařilo rozchodit  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 4:41 pm Předmět: |
|
|
Mno, nemam to moc jak ozkouset, ale myslim, ze hamsa ma pravdu v tom, ze to, co je na te strance nahore v mobilech nepojede (u prvni verze nize je totiz mj. napsano, ze to zere 11% vykonu P3 800, proc by to tam bylo, kdyby to bylo pro mobily - a navic netusim, jestli procesor v x65 zvladne 11% vykonu P3 800).
Na druhou stranu - to druhe, co je dole na onom webu (JLayerME-CLDC) vypada nadejneji. Ale bohuzel v teto fazi vyvoje to pro mobily rovnez jeste pouzitelne neni - ale asi vezmu S65 (laska k Siemensu vitezi, hehe) a budu doufat, ze to brzo dodelaji (bud oni, nebo nekdo jiny).
2 Hamsa: Prosel jsem ten thread o wavech, ale to radeji budu (coby student) jist suche rohliky a setrit na mp3 player, nez poslouchat Wavy v kvalite, kt. jde pouzit v X65 (kdyz se na 32 MB vejde 20 skladeb). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|