View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 3:12 pm Post subject: Cable by Siemens |
|
|
Nevim zda to zařadit sem...
Každopádně bych rád patche. Jenže mam originální kabel od Siemense. Když jsem ho kupoval, ty ostatní se ještě nevyráběly.
Mam však problém že nevim jak ho rozdělat a nerad bych zdemoloval koncovku. Pokud někdo ví, ať poradí... prosím  _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 7:50 pm Post subject: |
|
|
Někde už jsem tady na diskusi psal takový nouzový, fušérský návod.
V žádném případě ale neručím za škody pokud se postup správně nepovede!! Pořád doporučují jako správný postup zakoupení servisního kabelu - za ty 300 - 400 Kč to stojí.
Poradím obecně (nevím na kterou řadu telefonů to chceš):
Podle přímo od baterky v telefonu vyvést ven + pól napájení (omotat jemný drátek kolem kontaktu), telefon opatrně zavřít tak aby se nemohl drátek zkratovat na jiný kontakt baterie. Podle návodu na předělání kabelu na siemensmanii si zjistíš kam přivést plus napájení do konektoru (ten pin se má správně při úpravě odpojit) a k tomu kontaktu drátek prostě přiskřípneš při zasouvání do telefonu.
Ale jak říkám, je to fušeřina. Ale nic jednodušího mně nenapadá. |
|
Back to top |
|
 |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 7:54 pm Post subject: |
|
|
Ty jsi mě trošku špatně pochopil. Možná je to moje chyba. Nechci prudit.
Nejde mi o to jak udělat z originálu servis, to jsem tu nešel. Ale o to jak tu koncovku rozebrat. Konec je má takovou černou krabičku (prostě obal konektoru) a já nevim jestli je to slepený, secvaklý nebo co. Šroubky tam nejsou. A jde mi o to jak otevřít tu krabičku (na straně telefonu).
Je to kabel na M55. _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 8:32 pm Post subject: |
|
|
Já jsem Ti radil, jak ten konektor rozdělávát nemusíš. Rozděláš ho násilím (rozlepit). |
|
Back to top |
|
 |
carnero začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 8:35 pm Post subject: |
|
|
Omlouvam se, to jsem nepochopil já.
Díky... to je dobré řešení. Sice prasárna, ale na těch pár patchu to stačí  _________________ ...carnero is using Siemens S75, and you? |
|
Back to top |
|
 |
|