View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 27, 2004 2:46 pm Post subject: Odstranenie disku B z M55 FW10 |
|
|
UPOZORNENIE
Ak ste si vo svojej M55 FW 10 urobili disk B a potom sa z nejakeho dovodu rozhodnete ho preflashovat originalnym FW 100313 alebo winswupovym upgradom 110313 vyvarujte sa chyby, ktoru som urobil ja. Po preflashovani FW 100313 sa telefon len rozsvietil a zabzucal. Nevedel som, kde je problem a preto som bol nuteny tam nahrat zalohu FW pred aplikovanim patchu na vytvorenie disku B.
Dnes som sa docital, ako sa tohto problemu vyvarovat!
Skor, ako pristupite k flashovaniu, je potrebne aplikovat tento patch:
http://alexsid.antex.ru/files/Resources/Format_B.vkp
Po preflashovani na original FW10 alebo upgrade na FW11 sa vám uz telefon zapne bez problemov..samozrejme, ze disk B tam uz nebude, ani to, co bolo v nom  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 05, 2004 12:57 pm Post subject: |
|
|
Včera jsem si disk B aktivoval, je to super, tak doufám, že ho někdy nebudu potřebovat dát pryč, když vidim, jaký jsou s tím problémy... Udělal jsem strašnou blbost, když jsem tam nahrával ten FullFlash s tim diskem B, tak jsem neudělal novej, ale nahrál jsem ho tam jeden, který byl někdy ze začátku března, takže vůbec netuší, co se celej měsíc dělo (upomínky, ty postrádám nejvíc, všechny aktivovaný patche za ten měsíc, znovuodstraňování ikon T-Mobilu, SMSky a spoustu dalšího ), jo jo, moje blbost, jenom jsem si to chtěl trošku urychlit, příště už si dám určitě pozor. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|