Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Etor začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 11:14 am Předmět: JIMM: No response frm server |
|
|
Vzdycky mi JIMM chodil bez problemu (S65 fw25) a ted uz tak dva tydny at zkousim nahravat ruzne verze JIMMu jak chci, stejne porad vidim hlasku No response from server.. Dela vam to taky nekomu? Obcas mel JIMM vypadky, ale ted uz je to nejak dlouho.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 1:32 pm Předmět: Re: JIMM: No response frm server |
|
|
Etor napsal: | Vzdycky mi JIMM chodil bez problemu (S65 fw25) a ted uz tak dva tydny at zkousim nahravat ruzne verze JIMMu jak chci, stejne porad vidim hlasku No response from server.. Dela vam to taky nekomu? Obcas mel JIMM vypadky, ale ted uz je to nejak dlouho.. |
Nezakládejte kurňadopr*** nový témata, když se tu váš problém už milionkrát řešil nebo řeší. Používejte HLEDAT !!!
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3399&postdays=0&postorder=asc&start=135
...a jinak prosím Administrátora, aby to tu zamknul.
Mi to fakt vytáčí tohlencto
Howk  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|