View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
WolFeR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:10 pm Post subject: A57 |
|
|
Po "uspesne" odblokaci MT fungoval tak asi 2 dny, ted nejde najet , jen si tak problikne, nevite nekdo co s tim ?, nemam zadnou flashku na A57, je to shodny s A52, nebo A55, nebo je uplne jina ? mate nekdo s tim nejake zkusenosti ? dik za nakopnuti spravnym smerem  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:14 pm Post subject: |
|
|
Ked uz si to umrtvil,mozes si to rovno prerobit na C55 podla 2.verzie navodu A55 na C55.Je na stranke SM.Ide aj na A57. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
WolFeR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 5:43 pm Post subject: |
|
|
hmm, tak jsem to zkousel predelat, ale problem je v tom ze Feia se mi vubec nekonektne, kdyz dam vse podle navodu Freia mi napise, bootfle is not accepted, ....ani ten program na tu eepromku mi napise scaning,, pak get info a nakonec napise stopped. , takze jsem jako na zacatku, telefon si jen problikne, ..........zkousel jsem to pres v-klay ale zase se to ani nekonektne. zase zakys. Ma nekdo nejaou seriozni myslenku ?  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|