Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 11:43 pm Předmět: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
PS:Doufam ze to nepoznate a ze vam to pomuze .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grafic táta fóra

Založen: 25. 04. 2004 Příspěvky: 1157 Bydliště: Usti nad Labem
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 8:45 am Předmět: |
|
|
Hmm, a neni lepsi si tam dat pacth Open Disk Forever??? Trosku jednodussi. _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
Grafic napsal: | Hmm, a neni lepsi si tam dat pacth Open Disk Forever??? Trosku jednodussi. |
Souhlasim, ale ne každý chce patchovat.. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 2:19 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
PS:Doufam ze to nepoznate a ze vam to pomuze .Dieg0 |
V cele te zprave jsi pouzil 2 interpunkcni znamenka. Dve tecky na joncich odstavcu. Prosiiiim, pouzivej obcas i carky! Kdo to ma pak chapat! No ale nakonec se to snad pochopit povedlo... Teda doufam. Zkouset to nebudu. Chapu to dobre, ze tohle bude fungovat jenom v SiMoCo? Ten tvuj postup vyuziva toho, ze SiMoCo pri dalsim spusteni vleze do slozky, kde minule skoncil? No v MPM je to na prd. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 4:38 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Mohl bys to prosím napsat ještě jednou a srozumitelněji Já jsem z toho textu nepochopil, co mám udělat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 4:58 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Mohl bys to prosím napsat ještě jednou a srozumitelněji Já jsem z toho textu nepochopil, co mám udělat. |
Zkusim to za nej, aspon uvidim, jestli jsem to spravne pochopil:
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 5:47 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. |
Aha, tak díkes . Jenom je horší, že mně se OD Tools ještě nikdy nerozjelo . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 6:05 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | ConPower> holt si nešikovnej  |
A Ty seš provokatér . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | BEZY napsal: | ConPower> holt si nešikovnej  |
A Ty seš provokatér . |
Tak si na to přišel  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 11:42 am Předmět: |
|
|
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ka3tan začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 1:38 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
SiMoCo si zrejme pamatuje, v jake slozce v telefonu byl, kdyz se ukoncil a pri dalsim spusteni vleze do telefonu do te same slozky. Dieg0 rika, ze mas vzdycky pred ukoncenim vlezt do slozky config nebo cache, aby jsi se tam pri dalsim spusteni znovu objevil. Jenomze aby to fungovalo, musis aspon jednou zprovoznit ODT... Doufam, ze je to aspon o trochu jasnejsi. |
Jo dikes za vysvetleni, pac ten prvni prispevek byl napsanej jak pro tatary. Bohuzel sem taky jeste ODT nerozchodil a patchovat se mi zatim nechce, pac bych urcite neco poj---l a moh bych volat akorat tak z vokna _________________ C35i -> CX65 fw12->fw25->fw43
... nepropadejte zadne nadeji, z nejhorsiho sme uvnitr ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 4:50 pm Předmět: Re: Dobrej Tip na SiMoCo! |
|
|
ka3tan napsal: | oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Dieg0 napsal: | Mozna uz znate ale jestli ste takej smolir ze vam ODT nechce otevrit Cache a Config tak kdyz se vam podari se do nake z tech polozek dostat tak tam ostante vypnete program zapnete program a vzdy kdyz budete kopirovat do telefonu nake melodie tak vzdy po skopirovani jedte do cache nebo config a po znovu zapnuti SiMoCo treba byl na noc vypnutej PC a vy chcete rano upravovat ikony a hla jsme v systemovem adresari aneb by jsme pouzily ODT.
Jo dikes za vysvetleni, pac ten prvni prispevek byl napsanej jak pro tatary. Bohuzel sem taky jeste ODT nerozchodil a patchovat se mi zatim nechce, pac bych urcite neco poj---l a moh bych volat akorat tak z vokna |
Tak to jsme dva . Jinak až se mi OD Tools rozjede, tak si změním ikonky menu. Asi jedinej tuning přes IrDA . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grafic táta fóra

Založen: 25. 04. 2004 Příspěvky: 1157 Bydliště: Usti nad Labem
7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 6:07 pm Předmět: |
|
|
Prominte za neznale vyjadrovani .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|