View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:17 pm Post subject: cx65 firmware |
|
|
kde stiahnem firmware 25? Vcera som si dal firmware 36 ale uz ma omrzela anflictina a ked davam tu 25 co je na siemensmanii tak ked dava do telefonu napise nespravny SW. pls  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
Co myslíš že znamená slovo UPgrade? FW (ofic.) můžeš nahrávat jen novější. Když chce nižší, tak musíš nejdřív použít Winswup FW a pak teprve 25ku _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
díky zase som o nieco mudrejsi  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
a jak mam nahrat ten Winswup FW?  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát... |
No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?
2Anonymni: Dalsi moznost jak tam dostat ten starej fw je nahrat si zalohu FF. No ale to asi nebude koleguv salek kavy,co? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: |
No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?
|
No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení...  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | oookoook wrote: |
|
No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení...  |
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... |
No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510 _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | oookoook wrote: |
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... |
No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510 |
No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu. |
Dobře, zkusím to. Díky za rady, snad to pude... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
Myslim, ze to bylo takhle, nasel jsem to v topicu http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1513&postdays=0&postorder=asc&start=60:
Klikas klikas ono to napise ze nemuze najit telefon a jestli chces manualne tak das ze jo...vyberes com na kterym mas kabel pripojis telefon nechas ho zapnuty a das pokracovat on se pak vypne a program te vyzve at ho zapnes tak jemne zmacnes na zapinani(ne ho drzet dlouho jako kdyz zapinas telefon) a zacne to flasnovat _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
Hm, dobrý, tak mi to nejde... Už na to nemám náladu, zkusim to zas zítra... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 10:46 pm Post subject: |
|
|
ja som sa pytal daco ine  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | ja som sa pytal daco ine  |
No jo, to máš pravdu... Přes WinSwup to nahraješ tak, že si stáhneš winswup, otevřeš v něm ten soubor s FW a dáš... teď nevim co tam je... prostě něco jako Apply.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|