Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Last_Elf začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:23 am Předmět: S65-Bluetooth |
|
|
Nejde mi propojit S65 a pocitac pres bluetooth. Koupil jsem si adapter, nainstaloval ho, ale software k S65 mi hlasi, ze mam pripojit telefon a telefon nemuze najit zadny zarizeni pres bluetooth. Nemusi se tam jeste neco nastavit.
Poradte mi prosim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Založen: 08. 09. 2004 Příspěvky: 405 Bydliště: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:18 pm Předmět: Re: S65-Bluetooth |
|
|
Last_Elf napsal: | Nejde mi propojit S65 a pocitac pres bluetooth. Koupil jsem si adapter, nainstaloval ho, ale software k S65 mi hlasi, ze mam pripojit telefon a telefon nemuze najit zadny zarizeni pres bluetooth. Nemusi se tam jeste neco nastavit.
Poradte mi prosim. |
Pripojit software k telefonu se mi pres bt taky nikdy nepodarilo. Jde to asi jen pres virtualni COM a ten mi nikdy nesel namapovat (teda namapovat sel, ale zadny program pres nej nechtel komunikovat). Jinak ale telefon z pocitace vidim a pro prenos souboru pouzivam OBEX. Kdyz ale chci pripojit treba SiMoCo, tak musim pres infra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|