View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:32 pm Post subject: Nejde mi prehrat FW 25 na M65 pres USB |
|
|
Mam M65, USB kabel, virtualni COM mam nastaveny asi spravne, protoze vsude jinde me funguje, jenom kdyz chci prepsat FW pomoci oficialniho updatu, tak to hlasi ze se nepodarilo pripojit k telefonu.
Muze mi nekdo poradit, cim by to mohlo byt? |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 9:36 pm Post subject: Re: Nejde mi prehrat FW 25 na M65 pres USB |
|
|
hrb wrote: | Mam M65, USB kabel, virtualni COM mam nastaveny asi spravne, protoze vsude jinde me funguje, jenom kdyz chci prepsat FW pomoci oficialniho updatu, tak to hlasi ze se nepodarilo pripojit k telefonu.
Muze mi nekdo poradit, cim by to mohlo byt? |
No a mas nabijeci kabel, ze? Musis taky mit zapnuty tel. Dej pri pripojenem kabelu *#06# a podivej se u polozky acc co mas za kabel a napis to sem. Proste upresni dotaz. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
hrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
Mam nabijeci - DCA-510 _________________ # emerge firefox |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 10:00 pm Post subject: |
|
|
S neorigo USB kabelem s trvalým dobíjením se mi podařil apdejt pouze přesným postupem zapnutí, připojení a spuštění programu (4 krát zkoušeno - jde to). S origo DCA-510 jde pokaždé (zkoušeno 3 krát), ale s vypnutým dobíjením. S neorigo kabelem byl myslím postup následující (anebo podobný):
1. vypnutí PC se zasunutým kabelem
2. zapnutí PC
3. spuštění programu pro apdejt
4. vypnutí tlf.
5. potvrzení že chci pokračovat v apdejtu
6. připojení vypnutého tlf. když si to program vyžádá
7. zapnutí tlf. (nazadávat pin)
8. ve chvíli zapnutí pokračovat v programu pro ládování nového softu
9. jít na Dvě Piva - právě probíhá apdejt - na nic nešahat
Myslím, že nějak takhle jsem to dělal než mě to přestalo bavit a koupil jsem si originální kabel. U Siemense stál něco přes pět kilo (myslím asi třicet deka). |
|
Back to top |
|
 |
hrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 10:04 pm Post subject: |
|
|
Ja mam prave pucenej od kamosa orig. Uz to jede, bylo to tim napajenim. Dekuju moc. _________________ # emerge firefox |
|
Back to top |
|
 |
miksa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:07 pm Post subject: ddd |
|
|
kdo mi pomuze mam m65 kabel 510 a nevim jak se vypne dobijení,abych mohl update soft.ale taky nemam emulator s usb na com.nemuzu ho nikde najit a neumum ho nastavit a ze siemens mania mi to nejde stahnout kdo bude tak hodny a pomůže mi.dík kdyz tak mi hodte nekdo ten emuklator na [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
hrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:23 pm Post subject: Vypnuti nabijeni |
|
|
Nabijeni se vypina tim prepinacem na tom kabelu. Emulator ti poslu na mail. _________________ # emerge firefox |
|
Back to top |
|
 |
|