clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - cx65 firmware

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

cx65 firmware

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:17 pm    Předmět: cx65 firmware Odpovědět s citátem

kde stiahnem firmware 25? Vcera som si dal firmware 36 ale uz ma omrzela anflictina a ked davam tu 25 co je na siemensmanii tak ked dava do telefonu napise nespravny SW. pls Sad
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslíš že znamená slovo UPgrade? FW (ofic.) můžeš nahrávat jen novější. Když chce nižší, tak musíš nejdřív použít Winswup FW a pak teprve 25ku

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky zase som o nieco mudrejsi Very Happy
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak mam nahrat ten Winswup FW? Brick wall
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát...
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát...

No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?

2Anonymni: Dalsi moznost jak tam dostat ten starej fw je nahrat si zalohu FF. No ale to asi nebude koleguv salek kavy,co?

Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:

No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?

No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení... Brick wall

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
oookoook napsal:

No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení... Brick wall

No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela...

Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:

No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela...

No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
oookoook napsal:

No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510

No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu.

Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:

No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu.

Dobře, zkusím to. Díky za rady, snad to pude...

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze to bylo takhle, nasel jsem to v topicu http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1513&postdays=0&postorder=asc&start=60:

Klikas klikas ono to napise ze nemuze najit telefon a jestli chces manualne tak das ze jo...vyberes com na kterym mas kabel pripojis telefon nechas ho zapnuty a das pokracovat on se pak vypne a program te vyzve at ho zapnes tak jemne zmacnes na zapinani(ne ho drzet dlouho jako kdyz zapinas telefon) a zacne to flasnovat

Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, dobrý, tak mi to nejde... Mad Už na to nemám náladu, zkusim to zas zítra...
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ja som sa pytal daco ine Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ja som sa pytal daco ine Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

No jo, to máš pravdu... Přes WinSwup to nahraješ tak, že si stáhneš winswup, otevřeš v něm ten soubor s FW a dáš... teď nevim co tam je... prostě něco jako Apply....

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: