Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 3:17 pm Předmět: cx65 firmware |
|
|
kde stiahnem firmware 25? Vcera som si dal firmware 36 ale uz ma omrzela anflictina a ked davam tu 25 co je na siemensmanii tak ked dava do telefonu napise nespravny SW. pls  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
Co myslíš že znamená slovo UPgrade? FW (ofic.) můžeš nahrávat jen novější. Když chce nižší, tak musíš nejdřív použít Winswup FW a pak teprve 25ku _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 3:29 pm Předmět: |
|
|
díky zase som o nieco mudrejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 3:52 pm Předmět: |
|
|
a jak mam nahrat ten Winswup FW?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:38 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | Nedá se nějak z originál 36 udělat na Winswup? Chci vyzkoušet jestli budu mít stejné problémy jako BEZY, ale nějak mi to nejde nahrát... |
No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?
2Anonymni: Dalsi moznost jak tam dostat ten starej fw je nahrat si zalohu FF. No ale to asi nebude koleguv salek kavy,co? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:51 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: |
No to je ale zajimava forma masochismu... Kdyz uz jsem na te SM... Proc ti to nejde nahrat?
|
No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení...  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | oookoook napsal: |
|
No, já nevim proč... Ale tak začnu úplně od začátku, třeba se najde nějaká chybička... Na začátku jsem měl kabel DCA-500 z máminy S55ky, přes ten jsem se dostal na FW25. Potom mě zaujalo patchování a já si obědnal přes net USB kabel, ale protože sem blbej, tak sem si koupil takovej přes kterej patchovat nejde. Takže jsem se rozhodl předělat si DCA-500 podle návodu co tady je. Dal sem tam nějakou starou nabíječku a hodil to dohromady. No, a tak mám servisní kabel přes Com, který se hlásí jako DCA-510 a USB kabel co se hlásí jako DCA-540. Když se pokouším nahrát FW přes ten servisní, tak mi to píše že mobil neodpovídá a že nejspíš nemám nějakej novej upgradovací koncept. A pod tim se mi vypíše 4.03 V (nebo tak nějak, si to nepamatuju a sem línej to dělat znovu). No a u toho USB mi to píše že mobil nebyl nalezen. A nefunguje ani manuální nastavení...  |
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... |
No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510 _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | oookoook napsal: |
No u DCA-510 pise o new upgrade conceptu program v pripade, ze mas zaply napajeni. Myslim, ze to mu bude vadit aji u toho tvyho. Jde nejak vypnout? Rekl bych, ze vytazenim ze zasuvky, ne? Jestli teda mas to s tema cinch konektorama... Zkus to vypojit, treba to neco udela... |
No, cinch tam nemám, ale ze zásuvky to vyndat jde...
No, ale píše mi to že telefon nebyl nalezen... a mobil mi píše pořád DCA-510 |
No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:05 pm Předmět: |
|
|
No zkus ho jeste zapnout a vypnout nebo restartovat pocitac... Ja jednou nechal na 510 napajeni zaply a pak uz jsem ten fw prehral az po restartu pocitace a zapnuti a vypnuti mobilu... No a potom tady byl jeste takovej postup, ze to mas dat najit manualne a pak nezapinat telefon ci co, uz si to nepamatuju... Zkusim se po tom podivat, ale pochybuju, ze to najdu. |
Dobře, zkusím to. Díky za rady, snad to pude... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:21 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze to bylo takhle, nasel jsem to v topicu http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1513&postdays=0&postorder=asc&start=60:
Klikas klikas ono to napise ze nemuze najit telefon a jestli chces manualne tak das ze jo...vyberes com na kterym mas kabel pripojis telefon nechas ho zapnuty a das pokracovat on se pak vypne a program te vyzve at ho zapnes tak jemne zmacnes na zapinani(ne ho drzet dlouho jako kdyz zapinas telefon) a zacne to flasnovat _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
Hm, dobrý, tak mi to nejde... Už na to nemám náladu, zkusim to zas zítra... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 10:46 pm Předmět: |
|
|
ja som sa pytal daco ine  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | ja som sa pytal daco ine  |
No jo, to máš pravdu... Přes WinSwup to nahraješ tak, že si stáhneš winswup, otevřeš v něm ten soubor s FW a dáš... teď nevim co tam je... prostě něco jako Apply.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|