View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
speed_er kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 5:42 pm Post subject: Mám problém s C65, poraďte mi prosím |
|
|
Když jsem si chtěl zálohovat EEPROM podle tohoto návodu:http://www.siemensmania.cz/content.php?id=213 , tak se mi restartoval PC. Kdyz jsem chtěl pak mobil zapnout, ozvalo se jen pípnutí a na display se nerozsvítil.Zkoušel jsem ho oživit pomocí V-Klay 3.1, ale napsalo tuto chybu : [b]A hardware I/O error was reported while accessing COM 1 - Loader:Open:No answer from boot ChaosKey2.bin[/b]
Zkoušel jsem i program SST,klikl jsem na repair, uděl vše podle návodu tady na siemensmania, ukázal se nápis Writing Simlock a najelo to doprostřed a tam se to zastavilo.Nechal jsem to asi 2-3 hodiny ale bylo te bez výsledku. Může mi tu někdo poradit prosim?
Pokud někdo ví co s tím tak mi pište prosím na e-mail [email protected] nebo mi pište na ICQ 320350586. Děkuju! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|