View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:58 pm Post subject: Firmware do C65, jaký kabel? |
|
|
Neexistuje nějakej způsob, jak dostat FW do C65 pomocí DCA-540? Na zahraničních stránkách jem četl něco o emulaci COM portu nebo něco takovýho? Popř. nevíte jestli mi v Eurotelu přehrajou FW když mam foun od Oskara a dam do něj eurotel simku? Nebo jestli to udělají přímo v oskaru?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Founy od Oskara se myslim prodávaj jen jako přístroje, ne jako u Eurotelu že si tam nažene na každej kousek Nápis Eurotel atp. .. takže myslim že by ti to měli přeměnit _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:13 pm Post subject: Re: Firmware do C65, jaký kabel? |
|
|
szkepek wrote: | Neexistuje nějakej způsob, jak dostat FW do C65 pomocí DCA-540? Na zahraničních stránkách jem četl něco o emulaci COM portu nebo něco takovýho? Popř. nevíte jestli mi v Eurotelu přehrajou FW když mam foun od Oskara a dam do něj eurotel simku? Nebo jestli to udělají přímo v oskaru?
Díky |
No pokud máš tel v záruce tak ti to autorizovaný servis a nebo oskar přehraje zdarma, jinak se za to ve většině případů platí... Do eurotelu bych s tím vůbec nelezl. Jinak mám pocit že 540 není servisní tak ti to nepujde (ani když se rozkrájíš) jedině si ho udělat. Jo a taky na toto téma je tu opravdu hodně diskusí, jen se mrknout.... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|