clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - C65 Patche

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

C65 Patche

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nakashi
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 9:48 pm    Předmět: C65 Patche Odpovědět s citátem

Bohužel se v této kategorii nevyznám... a vadí mi na mojí c65 že když dojde sms tak se to postupně zesiluje (ten první tón (tzn. když jsou dvě pípnutí, je slyšet až to druhé), kašlu na nějaké uši já chci aby to bylo furt stejně hlasitý, snad by to nějak šlo zpravit. Pak bych uvítal nějaký patch který by absolutně zablokoval tlačítko pod joystickem na přístup na internet, páč když si k němu přiřadím něco jinýho, třeby i "empty" tak stejně když ho zmáčknu tak z SMS nebo z kamakoliv mě to hodí na úvodní display.... a jen takové hovadinky nedůležité... jde třeba na c65 taky teploměr???

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)

Naposledy upravil Nakashi dne po leden 24, 2005 10:33 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 10:17 pm    Předmět: Re: C65 Patche Odpovědět s citátem

Nakashi napsal:
Bohužel se v této kategorii nevyznám... a vadí mi na mojí c65 že když dojde sms tak se to postupně zesiluje, kašlu na nějaké uši já chci aby to bylo furt stejně hlasitý, snad by to nějak šlo zpravit. Pak bych uvítal nějaký patch který by absolutně zablokoval tlačítko pod joystickem na přístup na internet, páč když si k němu přiřadím něco jinýho, třeby i "empty" tak stejně když ho zmáčknu tak z SMS ne z kamakoliv mě to hodí na úvodní display.... a jen takové hovadinky nedůležité... jde třeba na c65 taky teploměr???

Dobry postreh. Taky mi docela vadi, ze kdyz zmacknu to tlacitko, tak me to vyhodi z dane aplikace. S tim zesilovanim jsem nic nepostrehl, ale ten teplomer urcite udelat pujde, jen se bude muset nekomu chtit (nekomu jako Asterix apod.).

Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Beberik
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 25, 2005 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhlasování je ochrana sluchu, prý vylepšeno ve FW 41.

Tlačítko browser nejde softwarově vypnout.

Stačilo prohledat fórum, je to tu oboje x-krát.

Nakashi
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 25, 2005 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaktože nejde? Teoreticky si myslím že ve firmware by to mělo přepsat tak nějak aby se prostě nic nestalo a nebo tomu přiřadit, když už nic, třeba mezeru.... Myslím že to de když se to umí

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: