View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
novotny.k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:53 pm Post subject: Zase kabel USB na CX 65 |
|
|
Ahoj, mám CX65, koupil jsem USB, připojil, nainstaloval pomocí CD objevilo se "nový hardware naistalován a připraven k použití", ale telefon v PC nikde. Zkoušel jsem program MPM, SiMoCo a MobilEDIT a pořád mám stejný problém. Když kabel připojím k PC a podívám se na port
COM3 nebo 4 (ten se po připojení kabelu objeví), tak "tot zařízení pracuje správně", ale když zkusím v programu navázat spojení, tak se objevuje "není připojen žádný telefon". Poraďte prosím. Moc děkuju. |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:17 pm Post subject: |
|
|
Mrkni se ve správci hardwaru jestli tam nemáš otazníček.... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:17 pm Post subject: |
|
|
Mrkni se ve správci hardwaru jestli tam nemáš otazníček.... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:04 am Post subject: Re: Zase kabel USB na CX 65 |
|
|
novotny.k wrote: | Ahoj, mám CX65, koupil jsem USB, připojil, nainstaloval pomocí CD objevilo se "nový hardware naistalován a připraven k použití", ale telefon v PC nikde. Zkoušel jsem program MPM, SiMoCo a MobilEDIT a pořád mám stejný problém. Když kabel připojím k PC a podívám se na port
COM3 nebo 4 (ten se po připojení kabelu objeví), tak "tot zařízení pracuje správně", ale když zkusím v programu navázat spojení, tak se objevuje "není připojen žádný telefon". Poraďte prosím. Moc děkuju. |
Pokiaľ sa Ti skutočne v správcovi hardware neobjavuje otáznik tak port je v pohode. Teda zostáva hľadať problém na ceste. Máš v SiMoCo nastavený správny port? Ak áno skús počas pripojovania vytiahnúť a zas zasunúť kábel do fonu. V tom by síce nemal byť problém, ale skús experimentovať s rýchlosťou. Ak ani to nepomohlo skús preinštalovať SiMoCo na novšiu verziu je tu: http://www.siemensmania.cz/content.php?section=10.
Ak by ani to nepomohlo napíš aký Windows používaš problém môže byť aj tam. _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|