View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:56 pm Post subject: Re: Ovládanie hlasom - CX65 |
|
|
martinmartin wrote: | Da sa na CX65-ke spravit ovladanie hlasom a vytacanie hlasom? |
Teoreticky... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
opravdu by to slo anebo jsou to jen spekulace? docela bych to bral! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | opravdu by to slo anebo jsou to jen spekulace? docela bych to bral! |
Podle mě by to teoreticky možný bylo-nadefinovat hlasem povel pro nějakou fc., pak aktivovat hlas. ovl. a promluvit. Diktafon tlf. má, tak proč by to nešlo... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:33 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | JenaM wrote: | opravdu by to slo anebo jsou to jen spekulace? docela bych to bral! |
Podle mě by to teoreticky možný bylo-nadefinovat hlasem povel pro nějakou fc., pak aktivovat hlas. ovl. a promluvit. Diktafon tlf. má, tak proč by to nešlo... |
Ale to by asi chtělo hlubokej zásah do FW, ne? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | BEZY wrote: | JenaM wrote: | opravdu by to slo anebo jsou to jen spekulace? docela bych to bral! |
Podle mě by to teoreticky možný bylo-nadefinovat hlasem povel pro nějakou fc., pak aktivovat hlas. ovl. a promluvit. Diktafon tlf. má, tak proč by to nešlo... |
Ale to by asi chtělo hlubokej zásah do FW, ne? |
To je pravda. To by musel bejt hodně rozsáhlej patch. Pak by to chtělo ještě vymezit nějaký místo, kam by se ty povely ukládaly. Bylo by to složitý, ale podle mě celkem reálný _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jenda.69 wrote: | BEZY wrote: | JenaM wrote: | opravdu by to slo anebo jsou to jen spekulace? docela bych to bral! |
Ale to by asi chtělo hlubokej zásah do FW, ne? |
To je pravda. To by musel bejt hodně rozsáhlej patch. Pak by to chtělo ještě vymezit nějaký místo, kam by se ty povely ukládaly. Bylo by to složitý, ale podle mě celkem reálný |
Ale co by sme zase museli oželet? Pár kB paměti? nebo nějaký věcičky jako třeba kalukulačka? I tak myslim, že by to bylo moc obtížný a nikdo se do toho asi nepustí...Zvlášť když za to nic nedostane _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | I tak myslim, že by to bylo moc obtížný a nikdo se do toho asi nepustí...Zvlášť když za to nic nedostane |
Asi takhle-co dostane Hanni, Romulus, Krokodýl, Little_S, Lukasisko atd., za to, že spravují tenhle server? Že pomáhají ostatním? Co dostane Acid za SPC, ValeraVi za V-klay, Skylord, Single, Asterix, Kirik za jejich patche? Řekl bych že nic-kromě jejich známosti, úcty, pocty. Ale myslim že poslední jmenováné, jsou dostatnečné důvody, aby ve své práci pokračovali. Tudíš je možné, že se takový patch objeví. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
Jo jasně... To máš pravdu, ale zase na druhou stranu SM nebo spc si můžeš dělat podle sebe. Mážš neomezený možnosti, ale patch se musí udělat přímo na míru. Musí se upravit správný místo.. Musí to vlízt do nějaký omezený velikosti... Ale máš pravdu, že to neni nemožné, ale nevim jesli je tohle tak žádaná funkce... _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:45 am Post subject: |
|
|
spis mi reknete ze ktereho FW ktereho telefonu Siemens by se to dalo slohnout. Idealne neco se stejnou ci jen o rad nizsi verzi chipu S-GOLDlite. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
Tyhle funkce mi vůbec nechybí. |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:24 pm Post subject: |
|
|
mě taky ne. já jsem měl vytáčení hlasem a vůbec jsem to nepoužval. (kámoš v 3310 ty místa na uložení zvuku používal na krátký hlášky;) _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
Zahraji si na jasnovidce:
vy, kdo píšete, že vám nechybí hlasové ovládání, nemáte v autě handsfree, že?  |
|
Back to top |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:57 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Zahraji si na jasnovidce:
vy, kdo píšete, že vám nechybí hlasové ovládání, nemáte v autě handsfree, že?  |
Opravdu mi nechybí ........ Nemám auto Asi by mně chytli 1. policajti - nemám řidičák a budu ho mít nejdřív za 4 roky. _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
Sice sem nepsal, ale ani mě nechbí Když pominu to, že vlastní auto nemám, tak zásadně hovory za jízdy nepřijímám, na to se mám moc rád... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Hehe, já mám při mém věku kolo . Ale i tak mi přijde lepší k tomuto účelu zrychlená volba pomocí tlačítek s čísly. I když vlastně hlasových vytočení může být víc než zrychlených voleb, že jo . Ale i tak, jedu v autě, tak řídím a hovorem někoho pokud možno otravuju až dojedu. A stejně, muselo by se zmáčknout tlačítko pro hlasové vytáčení a tak vůbec. Prostě mi ta funkce vůbec nechybí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|