View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:10 pm Post subject: Kam se poděla paměť? |
|
|
Mám takovej problémek, paměť mí C65ky je 10,32MB... A volných mám 1MB... A přitom mám: 3MB animace + 2MB obrázky + 4MB melodie a to znamená že mám zabraných 9MB a volných 1MB a přitom paměť je 10,32? Kam se podělo to 0,32MB? Mám C65 FW41 (mnoho patchů)... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:50 pm Post subject: |
|
|
Ono to síce nebude presne k Tvojej C65 ale možno to bude platiť aj na ňu.
Pri blbnutí s telefónom som zistil, do skrytého adresára Data\system\java\ si java aplikácie vytvárajú pomocné podadresáre. Navonok kým sa nezapne voľba zobrazovať skryté to nevidno a teda nie je pre bežného užívateľa informácia, že tam po x nahratých, spustených a vymazaných java appletoch zostal svinčík. Mnohé sú maličké iné väčšie ale keď sa dajú do hromady tak to pár 10-kB spraví. Zatiaľ som nezistil podľa čoho si fon generuje názvy tých adresárov takže som to mazal iba podľa dátumov vytvorenia. Inak je tam aj podadresár so skinmi a ten u mňa na CX65 robí nejakých 500 kB. Neviem čo to spraví ak by sa to vymazalo, zatiaľ mám dosť miesta /skiny nepoužívam/. Ale čo sa oplatí vymazať je z Data\system\T9 nepotrebné jazykové súbory s T9 dá sa tým získať až 400 kB. Pred zmazaním pre istotu zálohovať adresár ale ja som to zmazal a nemám žiadne problémy nechal som si len slovenskú t9sk.ldb.  _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:45 pm Post subject: |
|
|
Johnyx1 wrote: | Ono to síce nebude presne k Tvojej C65 ale možno to bude platiť aj na ňu.
Pri blbnutí s telefónom som zistil, do skrytého adresára Data\system\java\ si java aplikácie vytvárajú pomocné podadresáre. Navonok kým sa nezapne voľba zobrazovať skryté to nevidno a teda nie je pre bežného užívateľa informácia, že tam po x nahratých, spustených a vymazaných java appletoch zostal svinčík. Mnohé sú maličké iné väčšie ale keď sa dajú do hromady tak to pár 10-kB spraví. Zatiaľ som nezistil podľa čoho si fon generuje názvy tých adresárov takže som to mazal iba podľa dátumov vytvorenia. Inak je tam aj podadresár so skinmi a ten u mňa na CX65 robí nejakých 500 kB. Neviem čo to spraví ak by sa to vymazalo, zatiaľ mám dosť miesta /skiny nepoužívam/. Ale čo sa oplatí vymazať je z Data\system\T9 nepotrebné jazykové súbory s T9 dá sa tým získať až 400 kB. Pred zmazaním pre istotu zálohovať adresár ale ja som to zmazal a nemám žiadne problémy nechal som si len slovenskú t9sk.ldb.  |
To by bylo možný, tenhle problém s pamětí se mi stal po aplikaci patche, a když jsem ho odstranil, furt ta pamět byla plná... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|