View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:31 pm Post subject: jak vyčistit a nezničit foťák u CX65?? |
|
|
sem s návody jak na to. _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
notak stejne tak jako tak budes muset pouzit ODTools bud vymyzat a nebo jen prejmenovat!ale nevim jestli kdyz to pak prejmenujes spet a pujdes do siemense tak jestli ti na to neprijdou...nechci strasit ale s moji skusenosti!!!je to tu na forum kdyby te to zajimalo _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | notak stejne tak jako tak budes muset pouzit ODTools bud vymyzat a nebo jen prejmenovat!ale nevim jestli kdyz to pak prejmenujes spet a pujdes do siemense tak jestli ti na to neprijdou...nechci strasit ale s moji skusenosti!!!je to tu na forum kdyby te to zajimalo |
Myslím, že se ptal na to, jak foťák vyčistit fyzicky ("hardwarově") od bláta bahna svinstva nepořádku a tak, ne? |
|
Back to top |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | JenaM wrote: | notak stejne tak jako tak budes muset pouzit ODTools bud vymyzat a nebo jen prejmenovat!ale nevim jestli kdyz to pak prejmenujes spet a pujdes do siemense tak jestli ti na to neprijdou...nechci strasit ale s moji skusenosti!!!je to tu na forum kdyby te to zajimalo |
Myslím, že se ptal na to, jak foťák vyčistit fyzicky ("hardwarově") od bláta bahna svinstva nepořádku a tak, ne? |
Taky si myslím, že myslel očistit sklíčko čočky. No já jsem to na své M65 čistil takovou tou vatovou tyčinkou. Malinko jsem ji namočil do slivovice (opravdu jen malinko) a šlo to perfektně. Takhle to praktikuji i na digit. foto. Canon A80. Ještě existují nějaké speciální "ubrousky?" na čištění optik, ale s tím nemám žádnou zkušenost. _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
Petroubek wrote: | jiji2004 wrote: | JenaM wrote: | notak stejne tak jako tak budes muset pouzit ODTools bud vymyzat a nebo jen prejmenovat!ale nevim jestli kdyz to pak prejmenujes spet a pujdes do siemense tak jestli ti na to neprijdou...nechci strasit ale s moji skusenosti!!!je to tu na forum kdyby te to zajimalo |
Taky si myslím, že myslel očistit sklíčko čočky. No já jsem to na své M65 čistil takovou tou vatovou tyčinkou. Malinko jsem ji namočil do slivovice (opravdu jen malinko) a šlo to perfektně. Takhle to praktikuji i na digit. foto. Canon A80. Ještě existují nějaké speciální "ubrousky?" na čištění optik, ale s tím nemám žádnou zkušenost. | ubrousky sou urcite, a urcite je aj neco lepsi jako slivovice |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 3:01 pm Post subject: |
|
|
Petroubek wrote: |
Taky si myslím, že myslel očistit sklíčko čočky. No já jsem to na své M65 čistil takovou tou vatovou tyčinkou. Malinko jsem ji namočil do slivovice (opravdu jen malinko) a šlo to perfektně. Takhle to praktikuji i na digit. foto. Canon A80. Ještě existují nějaké speciální "ubrousky?" na čištění optik, ale s tím nemám žádnou zkušenost. |
Na ten plast na mobilu stačí vpodstatě cokoliv (samozřejmě bych vynechal něco, co rozpouští plasty ), tam už není skoro co zkazit
Ale čistit foťák slivovicí je IMHO pěkný zvěrstvo...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
Vemu si ruzek svyho bavlnenyho tricka, naskladam ho do spicky vlozim do otvoru a krouzivym pohybem vycistim, vobcas na to i dejchnu .
A kdyz zalejza prach kolem kraju sklicka vyskrabnu to ruzkem papiru. )
JJ ostuda delat to slivovici, i kapky je skoda  _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
No správně se na foťáky použíbají čistě jemné štětečky  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | No správně se na foťáky použíbají čistě jemné štětečky  |
Presne tak. Inak v prípade iných nečistôt vlažná voda a vatová tyčinka na čistenie uší napr. pre malé deti a na záver tyčinka v čistom alkohole -nefarbenom- aj alpa obsahuje alkohol.  _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
|