View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jjurena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:31 pm Post subject: problem s nahranim noveho FW do S65 |
|
|
Mam problem s nahranim FW do S65. Telefon je koupen v Eurotelu a pri zapnuti se hlasi Eurotel live. Mel jsem verzi 16 a chtel jsem aplikovat v25 - oficialni, stazenou z WEB Siemens. telefon na kabelu to naslo, ale po volbe pokracovat se objevi hlaska, ze telefon nejde uddatovat - chybny SW. Kdyz jsem stahnul neoficialni verzi 41 ze Siemensmanie, prepis FW byl bez problemu. Nicmene do teto anglicke verze i kdyz nahraju ceskou klavesnici, ta se neobjevuje. To je pro mne neprijemne, protoze mam v pameti cca 450 kontaktu a tam pri ceske diakritice je bez moznosti pouzit ceskou klavesnici, vyhledavani velmi obtizne.
Problem jsem vyresil pomoci x65 flasheru, kde jsem si stahnul obsah pameti s verzi 25 a je to vyreseno. Nicmene presto chci poprosit o radu v cem je problem abych mel jasno do budoucna.
A pripadne pokud nekdo vi, kde je problem s anglickou verzi 41 versus neviditelnost ceske klavesnice.
Diky moc za rady.
Jarda |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|