View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Meldo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:17 am Post subject: AKO PREPÁLIŤ EEPROM NA S65?? |
|
|
Zdravím všetkých. Mám taký problém, v programe EERPOM TOOL som chcel odstrániť blbú funkciu AIR CHECK.Načítal som si EEPROM pamäť uložil na disk ako S65.eep (má okolo 65kB) a v pravom okne (čiže v pamäti mobilu) som bol kurzorom myši na nejakom jednom bloku, pomýlil som sa a dal som SAVE ALL alebo SAVE SELECTED (už si nepamätám presne) vtedy som si ešte ale neuvedomoval čo som spravil a pracoval som daľej. Z ľavého okna som si oddelil blok 71 a cez další soft som ho editoval a dal som disable air check v bloku 51. Na keď som sa potom pozrel na mobil, zistil som, že je vypnutý a nejde zapnúť. Len pípne a cez dislpej sa objaví horizontálny tenký pásik.
V EEPROM TOOL mi mobil už nechcelo inicializovať, tak som cez servisný kábel v EEPROM TOOL spustil SERVICE MODE a potom som dal original kábel a v EEPROM TOOL som inicializoval mobil a dal som LOAD mojej EERPOM, ktorú som predtým spravil, dal som ju do mobilu a zapísal. No ale ten sviniar telefón nie nabehnúť!!! Skúšal som všetko možné...WinSwup 16....oficial firmware FW16, FW25 ale stále nič.
Môžete mi niekto prosím vás poradiť ako ten mobil KONEČNE ROZBEHÁM??
ĎAKUJEM!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:55 pm Post subject: Re: AKO PREPÁLIŤ EEPROM NA S65?? |
|
|
Meldo wrote: | Zdravím všetkých. Mám taký problém, v programe EERPOM TOOL som chcel odstrániť blbú funkciu AIR CHECK.Načítal som si EEPROM pamäť uložil na disk ako S65.eep (má okolo 65kB) a v pravom okne (čiže v pamäti mobilu) som bol kurzorom myši na nejakom jednom bloku, pomýlil som sa a dal som SAVE ALL alebo SAVE SELECTED (už si nepamätám presne) vtedy som si ešte ale neuvedomoval čo som spravil a pracoval som daľej. Z ľavého okna som si oddelil blok 71 a cez další soft som ho editoval a dal som disable air check v bloku 51. Na keď som sa potom pozrel na mobil, zistil som, že je vypnutý a nejde zapnúť. Len pípne a cez dislpej sa objaví horizontálny tenký pásik.
V EEPROM TOOL mi mobil už nechcelo inicializovať, tak som cez servisný kábel v EEPROM TOOL spustil SERVICE MODE a potom som dal original kábel a v EEPROM TOOL som inicializoval mobil a dal som LOAD mojej EERPOM, ktorú som predtým spravil, dal som ju do mobilu a zapísal. No ale ten sviniar telefón nie nabehnúť!!! Skúšal som všetko možné...WinSwup 16....oficial firmware FW16, FW25 ale stále nič.
Môžete mi niekto prosím vás poradiť ako ten mobil KONEČNE ROZBEHÁM??
ĎAKUJEM!!!!  |
Kolik bloků obsahuje tvá záloha EEPROM, pokud jsi neměl odkryté skryté bloky EEPROM, tak ti tam chybí 6 dost podstatných bloků takže ani zápis zálohy eeprom nepomůže.
Pokud ti komunikuje telefon s V-Klay tak so nejdříve nahraj patch na odkrytí EEPROM. Doufám že máš zálohu fullflash, z té si vytáhni pomocí Smelteru svou EEPROM (záložka EEPROM - praví tlačítko myši - Save whole EEPROM ) a tu zapiš do telefonu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|