Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Grafic táta fóra

Založen: 25. 04. 2004 Příspěvky: 1157 Bydliště: Usti nad Labem
7861.00 SMM
|
Zaslal: po květen 10, 2004 6:40 pm Předmět: Mrtvy MT50 |
|
|
No, nejak jsem to zase nezvladnul. A ted jsem, teda ne ja, ale muj mobil, ze uz vubec nereaguje. Kdyz ho treba 5 hodin necham a pak pripojim ke compu, tak tam dostanu eepromu a pri nahravani firmu se mi to zastavi a dal proste nic. Kdyz to delam ve Freie, tak mi to pise erasing error na nejaky adrese hnedka na zacatku.
A kdyz to zkousim furt dokola, tak mi mobil vubec nereaguje s programama (Vklay, Unisiemens, Zsiemens). No, hruza.
Asi jsem nejak prepsal nebo zkurvil boot.
Prosim o kazdou radu.
PS:Ten navod z tohodle webu mi nejde....Freia mi napisu neco ze boot doesnt seem neco...
uz si to nepamatuju...
Grafic.
Pls piste. Za kazdou radu budu rad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út květen 11, 2004 8:09 am Předmět: |
|
|
Freia alebo V_Klay by to mali zvladnut bez problemov.Ak pojdes podla podla mojho navodu na Napravu mrtvych telefonov,tak vo Freii si musis nastavit pre M50 Bootcore Normal a nie Bug. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grafic táta fóra

Založen: 25. 04. 2004 Příspěvky: 1157 Bydliště: Usti nad Labem
7861.00 SMM
|
Zaslal: út květen 11, 2004 6:44 pm Předmět: |
|
|
Nejak jsem to zvladnul pomoci UniSiemens. Problem byl v tom, ze sem si pri tom flashovani vybil baterku:)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st květen 12, 2004 2:11 pm Předmět: |
|
|
Aha....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|