View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:07 pm Post subject: Siemens ME45 nekomunikuje s PC pomocí MPM ani DES!!! |
|
|
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... táááák, už jsem klidnej, tak můžu psát slušně bez sprostých slovíček...
Mám tady totiž na stole siemens ME45 předělaný na S45i a jede v pohodě, jen mi mrcha nechce komunikovat s pc, teda flashovat a vše jde, jen mi zase nefunguje Mobile phone manager a ani Data Exchange Software, žádný program jej nenajde, nebo MPM jej najde a hned zase píše, že není připojen žádný telefon. Mám originál kabel předělaný pomocí návodu na servisní (přerušen 4 pin, přidáno mezi 1 a 4 pin 4,5V), jenže to samé mi dělal ještě před předěláním a já myslel, že to bylo tím, že se hádali MPM a DES, když byli oba nainstalovaní najednou. Mám Siemens C65, ale nepřipojuju je současně. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Nevíte jak na to? Potřebuju do něj zpátky nahrát obrázky a podobné věci, mám jej zformátovaný a v továrním nastavení... Předem díky. Ricky _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:33 am Post subject: Re: Siemens ME45 nekomunikuje s PC pomocí MPM ani DES!!! |
|
|
Ricky wrote: | 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... táááák, už jsem klidnej, tak můžu psát slušně bez sprostých slovíček...
Mám tady totiž na stole siemens ME45 předělaný na S45i a jede v pohodě, jen mi mrcha nechce komunikovat s pc, teda flashovat a vše jde, jen mi zase nefunguje Mobile phone manager a ani Data Exchange Software, žádný program jej nenajde, nebo MPM jej najde a hned zase píše, že není připojen žádný telefon. Mám originál kabel předělaný pomocí návodu na servisní (přerušen 4 pin, přidáno mezi 1 a 4 pin 4,5V), jenže to samé mi dělal ještě před předěláním a já myslel, že to bylo tím, že se hádali MPM a DES, když byli oba nainstalovaní najednou. Mám Siemens C65, ale nepřipojuju je současně. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Nevíte jak na to? Potřebuju do něj zpátky nahrát obrázky a podobné věci, mám jej zformátovaný a v továrním nastavení... Předem díky. Ricky |
Já mám S45i FW4 originál a MPM mi taky po chvilce napíše, že telefon nenní připojen, i když zpočátku to vypadá dobře. Ale funguje mi SiMoCo a SDS. Doporučuji vyzkoušet. Funguje přes originál Siemens datový kabel (byl v balení u telefonu) i noname kabel ještě od C35i. |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|