Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xheretic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 09, 2005 1:46 am Předmět: s M55 na netu, HRŮZA! |
|
|
Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 09, 2005 5:08 pm Předmět: Re: s M55 na netu, HRŮZA! |
|
|
xheretic napsal: | Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) 8) |
No, pokial dochadza baterka, tak sa to da ostranit velmi jednoducho - nabit ju . Pokial by si chcel byt na nete v kuse, tak potrebujes kabel s dobijanim... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xheretic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 09, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 10, 2005 9:30 am Předmět: |
|
|
xheretic napsal: | Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného. | mozes skusit update fw, mozno ti to pomoze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 4:39 pm Předmět: |
|
|
Starsi siemensy nemeli tak stabilni wap pripojeni. Zkus novy firmware, treba to vyresili...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st březen 16, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
Lepsi by bylo kdyby jsi vypl nabijeni a az tak po 1 a pul hodine by jsi ho zas zapl a az by byl nybity tak zas vypl.Myslim ze si stim telefon neporadi nabijet a zaroven byt pripojen a vybijen.Nevim me se taky po 2h vybil mel jsem ho taky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|