View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petr S kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:39 pm Post subject: Upgrade S45i |
|
|
Mám Siemens ME45 fw 30 a zkoušel jsem jej předělat na S45i,po nahrani tuning fw ze stare Siemensmanie se telefon rozsvití,zabručí a konec.Co mam dělat abych upgrade dovedl až do konce??Když tam nahraji zpět zalohu puvodniho fw telefon jede!
17.3.2005 - Už mi jede ten S45i,je to supr,po nahrati tuning FW jsem tam dal
puvodni IMEI a nahral starou EEPROM a telefon se rozběhl!! 
Last edited by Petr S on Thu Mar 17, 2005 7:48 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:51 pm Post subject: Re: Upgrade S45i |
|
|
Petr S wrote: | Mám Siemens ME45 fw 30 a zkoušel jsem jej předělat na S45i,po nahrani tuning fw ze stare Siemensmanie se telefon rozsvití,zabručí a konec.Co mam dělat abych upgrade dovedl až do konce??Když tam nahraji zpět zalohu puvodniho fw telefon jede!  |
Už je to velmi velmi dlouho co jsem předělával ME45, ale pokud jsi postupoval opravdu přesně, neměl by být problém. Jedině snad na konci to odblokování, ale postup je spolehlivý a mnohokrát odzkoušený. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
mina kolemjdoucí
4.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
Zdarec řešil jsem podobný problém je to tady na fóru pod názvem Siemens ME 45 CE20 jak z toho? mrkni tam, je tam pár věcí co by mohly pomoc. Jo a co používáš za programy? Tenhle problem jsem měl totiž taky-ale vyřešil jsem ho. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:19 am Post subject: |
|
|
Tady máš linka na který tě odkazuje mina http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8245&highlight=ce20
Já bych ti ještě doporučil udělat si z původní ME zálohu eeprom a zjistit si IMEI. Po přefleshování tuningovou flashí musíš přepsat IMEI na to své původní a pokud to stále nepomůže, nahrej tam ještě ty eeprom. Mělo by to pomoci. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:46 am Post subject: Re: Upgrade S45i |
|
|
Petr S wrote: | Mám Siemens ME45 fw 30 a zkoušel jsem jej předělat na S45i,po nahrani tuning fw ze stare Siemensmanie se telefon rozsvití,zabručí a konec.Co mam dělat abych upgrade dovedl až do konce??Když tam nahraji zpět zalohu puvodniho fw telefon jede!
17.3.2005 - Už mi jede ten S45i,je to supr,po nahrati tuning FW jsem tam dal
puvodni IMEI a nahral starou EEPROM a telefon se rozběhl!!  |
Pokud se zajimas o tuning S/ME45(i), mam tomu venovanou stranku http://abnormal.wz.cz/Siemens
-je tam kompledni navod, potrebny software a firmware.
Uz jsem psal Hannimu, aby to umistil na Siemensmani, ale asi na me nema cas :c( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|