Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 7:13 pm Předmět: Update FW u M65, pls poraďte 8-[ |
|
|
Předem chci upozornit, že jsem v oblasti práce s timhle founem úplná lama, ale potřebuju vědět pár věcí.
Mám kabel DCA 510 (podle *#06#) a při pokusu o update FW 43 CZ (oficiálního) mi to nechce najít telefon. Dělal jsem to i manuálně podle vašeho návodu, ale nefunguje mito.
Chtěl bych vědět, jestli je můj kabel "servisní" případně, jak to poznám a nebo jestli musim shánět kámoše a pájkovat podle toho návodu na kabel (mimochodem jsem ztratil link )
Tak tohle bych potřeboval nějak vysvětlit a poradit a pak taky nemůžu stále zprovoznit JIMM (ikdyž dělám vše podle nastavení datových profilů a
taky to přenastavim na APN internet) pořád mi to nefunguje.
Navíc nevim jak je to s nastavením MMS ty mi nefungují (nevím jaké hodnoty na LIMITY...
Předem dík MOC!!! nevím si rady  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 7:33 pm Předmět: Re: Update FW u M65, pls poraďte 8-[ |
|
|
xmati napsal: | Předem chci upozornit, že jsem v oblasti práce s timhle founem úplná lama, ale potřebuju vědět pár věcí.
Mám kabel DCA 510 (podle *#06#) a při pokusu o update FW 43 CZ (oficiálního) mi to nechce najít telefon... |
a máš nainstalovanej emulator k tomu kablu??? (USB->COM)  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lkopecky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ja mam sice kabel v mobilu neidentifikovatelnej, ale dneska jsem daval fw43, tak alespon postup, jakej jsem musel udelat ja (nekde jsem ho tu myslim i cetl) - founa nevypinat, ve spravci zarizeni nechat zobrazit vsechny zarizeni, zakazat vsechny COMy krom toho, kde je kabel k founu, spustit ofico update, mobil to nenajde, tak potom vybrat ten com-port rucofuco, dat pokracovat, ono si to mobil samo vypne a uz to vesele updatuje... Alespon takto mi to myslim fungovalo, tak vyzkousej... _________________ S65 fw25 => fw43
Tesla!!! Tesla!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:22 pm Předmět: Re: Update FW u M65, pls poraďte 8-[ |
|
|
Master1 napsal: | xmati napsal: | Předem chci upozornit, že jsem v oblasti práce s timhle founem úplná lama, ale potřebuju vědět pár věcí.
Mám kabel DCA 510 (podle *#06#) a při pokusu o update FW 43 CZ (oficiálního) mi to nechce najít telefon... |
a máš nainstalovanej emulator k tomu kablu??? (USB->COM)  |
No nevim co myslíš tim emulátor Mám zapojenej USB kabel (verzi už znáš) do compu do COM portu 4.. Jestli mám dělat něco víc, to nevim...
To musim?  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
lkopecky napsal: | Ja mam sice kabel v mobilu neidentifikovatelnej, ale dneska jsem daval fw43, tak alespon postup, jakej jsem musel udelat ja (nekde jsem ho tu myslim i cetl) - founa nevypinat, ve spravci zarizeni nechat zobrazit vsechny zarizeni, zakazat vsechny COMy krom toho, kde je kabel k founu, spustit ofico update, mobil to nenajde, tak potom vybrat ten com-port rucofuco, dat pokracovat, ono si to mobil samo vypne a uz to vesele updatuje... Alespon takto mi to myslim fungovalo, tak vyzkousej... |
Jo. Takjá mám kabel identifkovanej v cajku.. Ten článek jsem čet, je tam na obrázcích zaškrtáno červeně tuna věcí.. Prostě že se to nemá vypínat atd.. Ale dělal jsem to podle něj a nevim. Tam přece ale nebylo že musim zakazovat všechny comy? Jak to teda udělám? Nechtěl bys mi přesně napsat jaks toho teda docílil? Začni u zapojení kabelu do founu pls  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
Jo ještě bych chtěl poznamenat, že spolupráce s programy SiMoCo, Phone Manager etc. mi funguje (neříkám, že vždy bez problémů ale funguje).. Tak nevim _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:48 pm Předmět: |
|
|
zkoušels přelepit 1.pin na tom kablu  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 5:27 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | zkoušels přelepit 1.pin na tom kablu  |
No ten je na proud ne? To jsem nezkoušel, ale mobil semi při spojení s compem nenabíjí, takže vtom to asi nebude...
Taky mi hodně často blbne komunikace, např. když v simoco chci nahrát velkej soubor (1MB) tak mi to vždy naleze hned na 1 nebo 2% a pak se to sekne, respektive mi to pochvíli zahlásí chybu...
Já nevim.
Co teda udělat na přehrátí FW?  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 7:18 pm Předmět: |
|
|
U kabelu DCA 510 musí být VŽDY vypnuto napájení inak oficiální update u x65 neuděláš. Pokud kabel nemá vypínač, přelep opravdu PIN1 kde je plus napájení a uvidíš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 7:04 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | U kabelu DCA 510 musí být VŽDY vypnuto napájení inak oficiální update u x65 neuděláš. Pokud kabel nemá vypínač, přelep opravdu PIN1 kde je plus napájení a uvidíš. |
Teď se asi zeptám jak lama, ale jakej to je a taky z jaký strany (zleva, zprava...). Opravdu na tohle nemám buňky. Jo a taky čim to mám přelepit? Navíc nechápu jak to pomůže, když se mi telefon nenabíjí při přepojení, tak tam neteče žádný proud ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Krokodýl napsal: | U kabelu DCA 510 musí být VŽDY vypnuto napájení inak oficiální update u x65 neuděláš. Pokud kabel nemá vypínač, přelep opravdu PIN1 kde je plus napájení a uvidíš. |
Teď se asi zeptám jak lama, ale jakej to je a taky z jaký strany (zleva, zprava...). Opravdu na tohle nemám buňky. Jo a taky čim to mám přelepit? Navíc nechápu jak to pomůže, když se mi telefon nenabíjí při přepojení, tak tam neteče žádný proud ne? |
Ked sa pozeras na telefon zvrchu a ides tam zapojit kabel, tak pin 1 je ten uuuplne vlavo. Inac, ide o to, ze telefon je napajany z baterky a keby bol nabijany pocas prepisu firmware, tak by sa mohol poskodit... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
MLB napsal: | Anonymous napsal: | Krokodýl napsal: | U kabelu DCA 510 musí být VŽDY vypnuto napájení inak oficiální update u x65 neuděláš. Pokud kabel nemá vypínač, přelep opravdu PIN1 kde je plus napájení a uvidíš. |
Ked sa pozeras na telefon zvrchu a ides tam zapojit kabel, tak pin 1 je ten uuuplne vlavo. Inac, ide o to, ze telefon je napajany z baterky a keby bol nabijany pocas prepisu firmware, tak by sa mohol poskodit... |
No výborně.. Pin jsem přelepil, nepomohlo, tak jsem ho přelepil ještě do zásoby podruhý izolepou a zase nic. Furt mi to háže tohle:
Když poprvé zapnu a projedu souhlasy atd. tak se mi zjeví:
""" Připojení telefonu se nezdařilo a podtím 3.829 V """
A jde kliknout jen na pokračovat, což vypne program...
[b]Napodruhé[/b když spustím program, tak to jde spustit manuálně, ale když to dělám podle návodu na vaší stránce, nefunguje, buď nenačte mobil nebo se ukáže zmáčkněte vypnout/zapnout a tam to zmrzne, nic se neděje a když to dělám podle návodu programu, tak to udělá to samé, vše v pohodě až sem, kde se to zřejmě šprajcne, protože se hrozněěěěě dlouho nic neděje, tak to musim vypnout...
Prosím HELP!
potřebuju tren novej fw  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 6:53 pm Předmět: |
|
|
1. nejdříve naplno nabij baterii
2. přelepit PIN 1
3. mám neoriginál DCA 510 a též musím volit manuální spojení, ale nic nevínej jen to proklepej až do konce _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | 1. nejdříve naplno nabij baterii
2. přelepit PIN 1
3. mám neoriginál DCA 510 a též musím volit manuální spojení, ale nic nevínej jen to proklepej až do konce |
Tohle všechno jsem udělal a nefunguje to! =o( Přelepil jsem i pak i 2.pin a nic. Dneska jsem zkoušel kámošovo kabel a taky mi to nefunguje!! Jsem už fakt zoufalej..  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 9:22 am Předmět: |
|
|
Zdravim všechny! Po včerejší probdělé noci za více než vydatné spolupráce Orphea a HOneho jsem dal nový FW dohromady... Vše jsme nakonec museli udělat přes *.fbk soubor s FW ve flasheru... Takže pohoda, pouze budem muset domakat ještě pár věcí, ale to jsou detaily... Tak děkuji všem za spolupráci! Konečně
Zdravim!  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|