clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Bike o meter

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Bike o meter
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mosad
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:13 pm    Post subject: Bike o meter Reply with quote

Nazdar lidi. Nahral sem FW 43 do M65 v pohodě. Nemakala ale aplikace Bike o meter. Tak sem ji podle navodu z webu siemense stahoval pres gprs ale protože sem měl plnou pamet tak se to pri 99 procentech seklo a napsalo ze nelze overit aplikaci. Ja pitomec d'oh! si to neuvedomil, myslel si chyba ve vzduchu a dal to stahnout este dvakrat. Opet neuspesne. Mam ET GO a tak mi ta legrace vysla na 470 korun z kreditu. Poradi mi nekdo jestli neni nejaky zpusob jak tam bike o meter dostat jinak nez stahovanim pres gprs ??? Rolling Eyes Díky moc mosad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 7:19 pm    Post subject: Re: Bike o meter Reply with quote

mosad wrote:
Nazdar lidi. Nahral sem FW 43 do M65 v pohodě. Nemakala ale aplikace Bike o meter. Tak sem ji podle navodu z webu siemense stahoval pres gprs ale protože sem měl plnou pamet tak se to pri 99 procentech seklo a napsalo ze nelze overit aplikaci. Ja pitomec d'oh! si to neuvedomil, myslel si chyba ve vzduchu a dal to stahnout este dvakrat. Opet neuspesne. Mam ET GO a tak mi ta legrace vysla na 470 korun z kreditu. Poradi mi nekdo jestli neni nejaky zpusob jak tam bike o meter dostat jinak nez stahovanim pres gprs ??? Rolling Eyes Díky moc mosad

470? No potěš d'oh!
Ten Bike-o-meter ma něco kolem 133 kB, takže za GPRS přenos přes APN internet bys měl zaplatit cca 8 kč (při 0,06 kč/kB. Nevím ale jaká je sazba sazby u ET GO) Takže nemáš-li kabel, pošli si ten Bmeter jako přílohu emailu. U M65 by ti to pak mělo v pohodě jít uložit do founu.
Back to top
View user's profile Send private message
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 7:54 am    Post subject: Reply with quote

No vtip je v tom, že mi na GOlince řekli, že za stahování z wapu ET to je asi 0,05kč za kilobit ale z wapu siemens.com je to 0,77kč za kb. Takže tím se ten provar vysvětluje. Mad Stahovalo se mi 218 kb. Přiznám se, že nerozumím odkud si mám ten Bmeter poslat nebo stáhnout. Kabel mám origo Siemens DCA 510. Díky
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
No vtip je v tom, že mi na GOlince řekli, že za stahování z wapu ET to je asi 0,05kč za kilobit ale z wapu siemens.com je to 0,77kč za kb. Takže tím se ten provar vysvětluje. Mad Stahovalo se mi 218 kb. Přiznám se, že nerozumím odkud si mám ten Bmeter poslat nebo stáhnout. Kabel mám origo Siemens DCA 510. Díky

Tady jsem ti to našel na netíku - http://digilander.libero.it/m_50/javacx65/Bike-o-Meter.jar

všeználek
všeználek

4264.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

neviete isel by ten BOMeter na cx65??

Môj E-Mail Arrow neviem nanho heslo Smile

Môj Web Arrow Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Kirk
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:43 pm    Post subject: Stažení B-metru Reply with quote

Anonymous wrote:

Stačí si vypnout GPRS a stáhnout v režimu CSD a vyjde tě to na necelých 18 Kč, před chvílí jsem to udělal a funguje to. Minuta u T-Mob. stojí přes vytáčené spojení 3,70 a za necelé 4 minuty je to v mobilu. Ještě doplním - v mobilu si najeď na aplikaci B-metr a v "možnostech" si zvol aktualizovat, ale nezapínej GPRS. Musíš mít ale nastavený HTTP profil.
Back to top
ficik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

emil12 wrote:
neviete isel by ten BOMeter na cx65??
No nevim ale myslim d'oh! ze BikeOmeter je jenom na Mko uz sem to skousel (poslal sem si to od kamose pres IrDa) no a vono to potrebuje takovou masinku na kolo (ja nemam ani to kolo tak sem se na to vysr*l).
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
ficik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Buťs to spatne pochopil nebo ti to blbě řekli 0,05 (bez DPH) je pro stahovani pres GPRS ale jako INTERNET (to pustis z java aplikaci napr Jimm) jinak wap pres GPRS maj vsechny site u nas nehorazne drahej (minulej mesic sem za nej zaplatil tri kila a za Jimm (internet) sem zaplatil 30Kc a to sem byl dyl na Jimmovi nez na wapu)
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
emil12
všeználek
všeználek

4264.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Aha taze s BOMetrom na cx65 sa mozeme lucit......

Môj E-Mail Arrow neviem nanho heslo Smile

Môj Web Arrow Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ficik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

emil12 wrote:
Aha taze s BOMetrom na cx65 sa mozeme lucit......
tak jestli znas nekoho s tou masinkou tak to skus. Ten holder nema nikdo koho znam.
mosad
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

Díky moc Vám všem za informace. Už budu chytřejší při dalším stahování do mobilu a dík i za ten link na bmeter. Hned jak dorazím domů tak to vyzkouším a dám vědět. Po nahrátí fw43 mi totiž nešel vůbec přístup do bmeteru a tudíž ani možnost dát updatovat. Tak sem to celý smáznul a teď to zkusím znovu a lépe. Přeji pěkný víkend všem Hand
Back to top
mosad
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Tak sem zkusil tam ten bmeter dostat a nic. Archiv sem odzipoval do složky v počítači, v telefonu po kabelu sem založil ve složce aplikace, kde mám i Jimma, složku Bike-o-Meter a do ní vyextrahované soubory nakopíroval. Při projíždění v telefonu sem ale nenašel nic spustitelného a tak jsem to zase smazal. Poraďte někdo jak to tam dostat a rozchodit. ET už za stahování nechci dát ani halíř. d'oh! Jinak je to asi aplikace v javě. je to napsané v názvu linku na stahování a je tam taky cx65. to by mohlo znamenat, že to jede i na cx65 jak se tu někdo ptal. Díky moc za další rady. Dancing
Back to top
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

masinku mam valito pekne ale jenom na m65ce na jinym jsem to sice neskousel, ale ma to presny rozmery, takze pokud by se to do toho drzaku veslo, tak by to mohlo fungovat. je to javova aplikace. ale jak jsem rikal, nemam to vyskouseny
Back to top
View user's profile Send private message
Cyklista ze Strakonic
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 6:37 am    Post subject: wbový archív Bike-O-meter Reply with quote

Hledám a stále nenacházím. Co? Webový archiv cyklotras pořízených Bike-O-Metrem. Téměř na všech webech o M65 se píše o web archivu. Ale nikde není odkaz kde lze trasy najít. Mátě někdo informace kde lze něco podobného najít?
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 6:48 am    Post subject: Reply with quote

pepa wrote:
taky to hledám, já ti tak můžu poslat trasu volyně - strakonice
ale našel jsem odkaz na stránkách siemense, ale anglických...
samozřejmě jen pokud bys chtěl jet kolem bodamskýho jezera atp.

Trasu Strakonice - Volyně znám velmi dobře, ale pro zkoušku mi ji pošli na [email protected]
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum