View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:04 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Red_Dwarf wrote: | Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  |
No já doufám, že v dubnu už bude ...  |
proč v dubnu? _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | Red_Dwarf wrote: | Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  |
proč v dubnu? |
Protože dneska to už nestihnem...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:10 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | Red_Dwarf wrote: | Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  |
proč v dubnu? |
Protože dneska to už nestihnem...  | já myslel že přijímačky....  _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | Red_Dwarf wrote: | Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  |
proč v dubnu? |
Protože dneska to už nestihnem...  | já myslel že přijímačky....  |
Proč tě napadlo zrovna přijímačky? Ty už mám dávno za sebou a už doufám v životě na žádné nebudu muset... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Zeby zejtra (to uz je duben ) no na ty prijimačky by se to fakt hodilo!  _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
ficik wrote: | Zeby zejtra (to uz je duben ) no na ty prijimačky by se to fakt hodilo!  |
chlapče ty riskuješ.....  _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | ficik wrote: | Zeby zejtra (to uz je duben ) no na ty prijimačky by se to fakt hodilo!  |
chlapče ty riskuješ.....  |
Chlapi, to mi ani neříkejte, k čemu to budete používat, nebo to nezveřejníme... Ten program je samozřejmě pouze pro kontrolu a autoři jej nevydávají k tomu, aby se použil k podvádění u testů, zkoušek apod.!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | hanes.strnad wrote: | ficik wrote: | Zeby zejtra (to uz je duben ) no na ty prijimačky by se to fakt hodilo!  |
Chlapi, to mi ani neříkejte, k čemu to budete používat, nebo to nezveřejníme... Ten program je samozřejmě pouze pro kontrolu a autoři jej nevydávají k tomu, aby se použil k podvádění u testů, zkoušek apod.!  |
no já bych toho nebyl schopnej _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | hanes.strnad wrote: | ficik wrote: | Zeby zejtra (to uz je duben ) no na ty prijimačky by se to fakt hodilo!  |
Chlapi, to mi ani neříkejte, k čemu to budete používat, nebo to nezveřejníme... Ten program je samozřejmě pouze pro kontrolu a autoři jej nevydávají k tomu, aby se použil k podvádění u testů, zkoušek apod.!  |
no já bych toho nebyl schopnej |
No proto!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
Zajimalo by me co vsechno planujete implementovat do plny verze - uvital bych napriklad kdybyste tam hodili i funkce (linearni, exponencialni, kvadraticka ...) a vypocty hyperbol a parabol. A diferencialni / integralni pocet by taky nebyl na skodu  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:24 am Post subject: |
|
|
Ricky: Jak tady ctu ty ruzny prani, tak za chvilku budete muset udelat nejaky MathCAD pro mobil  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:31 am Post subject: |
|
|
koscik wrote: | Zajimalo by me co vsechno planujete implementovat do plny verze - uvital bych napriklad kdybyste tam hodili i funkce (linearni, exponencialni, kvadraticka ...) a vypocty hyperbol a parabol. A diferencialni / integralni pocet by taky nebyl na skodu  |
Koscik: mám pocit, že jsme se o tom na chatu už bavili... Funkce by možná vyšly až v jiné aplikaci, tahle je jak už jsem řekl specializovaná na planimetrii...
Už teď vám mohu prozradit, že plánuji vydávat další specializované aplikace, řekněme jako takové pokračování série... Víc po mě nechtějte a vyčkejte času...
2nigol: Neboj, já se nenechám, kdybychom tam měli dávat vše, co koho napadne, tak to vydáme na Vánoce... Proto to radši rozdělíme na více aplikací, které budou dohromady tvořit jakýsi "balíček"...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | Zajimalo by me co vsechno planujete implementovat do plny verze - uvital bych napriklad kdybyste tam hodili i funkce (linearni, exponencialni, kvadraticka ...) a vypocty hyperbol a parabol. A diferencialni / integralni pocet by taky nebyl na skodu  |
Na tie funkcie skús www.mojweb.sk/milanlas/wap/matematika.jar
Program kreslí iba základné grafy funkcii a ešte som to nedokončil, tak to ešte veľmi nepoužívaj.
No a k tým predchádzajúcim príspevkom, ja by som vôbec nemal odvahu počas písomnej práce/prijímacích skúšok vypočítať niečo pomocou mobilu. 8) _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Nam ve skole obcas povoli mobily misto kalkulacek... To by nemusel byt problem. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|