View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chrobok začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 2:07 pm Post subject: C55 je K.O. Pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Stala se mi jedna neprijemna vec ! chtel jsem kamaradovi nahrat pacth, ktery na moji C55ce jede uplne krasne ! jenze jsem z nedbalosti zapomnel zkontrolovat jakou ma verzi firmware ! patch byl na 24 a on mel 21 , po nahrani pacthe se po zapnuti telefonu po chvilce obevilo Wrong software ! , zazmatkoval jsem a prehhral jsem freiou bootcore z mojeho mobilu ! bohuzel pak mobil uz nenajel , jen vzdycky zabzuci a nic ! ... telefon se normalne spoji s programem V-Klay i s freiou ale i kdyz jsem nahral fulflash a odblokoval a vse co bylo psano v navodu na strankach mobilmanie tak se nic nezmenilo ! stale jen bzuci a nekdy ani to ne ! ... mohli byste mi nekdo poradit co stim ????
cetl jsem neco od odpajeni testpointu nebo preruseni vodive cesty testpointu ale do toho se mi moc nechce ... ale jestli to bude nutne tak se neda nic delat !
dik za odpovedi  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 2:20 pm Post subject: |
|
|
V Tvojom pripade to asi potrebne bude.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Chrobok začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 2:51 pm Post subject: |
|
|
jsi si tim jisty ! ? ja beru ten testpoint jako posledni moznost !
jo a este mam problem jaksi se pri tom pacthovani pojebala baterka a nechce se nabijet ! co s tim ? |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
Posted: Wed Jul 14, 2004 4:47 pm Post subject: |
|
|
Chrobok wrote: | jsi si tim jisty ! ? ja beru ten testpoint jako posledni moznost !
jo a este mam problem jaksi se pri tom pacthovani pojebala baterka a nechce se nabijet ! co s tim ? |
Myslim ze testpoint ma vyznam rezat pokavad s telefonem nespolupracuje V_Klay. Pokud jo, tak je bootcore asi v poradku, eventuelne se da preplacnout. Si myslim, teda..
Co se tyka te baterky, tak telefon s chcipnutym systemem nenabiji. Nebo aspon me nenabijel. Je ho potreba nejdriv uchodit.
Ale jinak V_Klay ti mel pri aplikaci patche zarvat ze jsou v telefonu jina data (resp. potazmo jiny FW)... |
|
Back to top |
|
 |
Chrobok začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 8:35 pm Post subject: |
|
|
Pluto : hele tak co teda mam delat kdyz mi nepomohlo fulflash telefonu ! porad mi to dela to ze jak to chci zapnout tak mi to zabzuci a NIC ! ja jsem v koncich s napadama ! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 15, 2004 6:58 am Post subject: |
|
|
Ahaaa,sorac,som si zle precital Tvoj prvy prispevok..takze V_Klay Ti ide,len po preflashovani Ti stale telefon bzuci...skusal si uz rozne fullflashe?Alebo ine EEPROMky?Treba sa s tym pohrat,skusat a skusat...raz to musi naskocit.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Chrobok začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 15, 2004 2:19 pm Post subject: |
|
|
no tak dik ! budu to zkouset ! zkouset a zkouset !!!  |
|
Back to top |
|
 |
Hombre (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 16, 2004 8:16 am Post subject: |
|
|
Chrobok wrote: | Pluto : hele tak co teda mam delat kdyz mi nepomohlo fulflash telefonu ! porad mi to dela to ze jak to chci zapnout tak mi to zabzuci a NIC ! ja jsem v koncich s napadama ! |
Pouzivas FF z toho telefonu kterej flashujes? jestli pouzivas FF z jinyho tel. je potreba unlocknout tel. pres freiu. Me to delalo pri pouziti FF z jinyho founu to same a unlock pomohl  |
|
Back to top |
|
 |
|