View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mraweneczek Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 20, 2004 6:38 pm Post subject: No tak sem ho vyhral |
|
|
Taxe mi ten telefon dostal do ruky. Vyhral sem ho na zlicine. Je to opravdu peknej kousek ....jeste ted se nemuzu vzpamatovat ze sem vyhral... ty vole ty vole. Mam radost. Kde sou oficialni stranky? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 8:04 am Post subject: |
|
|
Byl jsem celý víkend mimo, takže budu reagovat až nyní.
Akce byla fajn a těm nevěřícím potvrzuji podivný počet soutěžících, neboť na té poslední fotografii v článku http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_clanky/climatictour/climatic0409.jpg s číslem 317 (odmyslete si 300 první soutěžící měl číslo 301) jsem já osobně a stal jsem se "postiženým" podivným chováním člena mezinárodního týmu Climatic Tour před kterým všichni (a to myslím doslova) stáli "v haptáku".
Jo a už jen tak na okraj, už taky něco pamatuju a pracoval jsem na EC 1010. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
jerry.hadr Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 23, 2004 12:33 am Post subject: ceska T9 |
|
|
dnes jsem jej mel v ruce a mel ceskou T9. pise bez ahacku a carek. hura
C. Budejovice - OD Dvorak.
Jinak, je to moc pekny kousek, pockam, az sleze cena a pujdu si pro nej. Muj Eric r310 uz to ma skoro za sebou. 2,5 roku tezke sluzby. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 2:29 pm Post subject: |
|
|
2 hanni: vazeny pane redaktore, konecne vim, co je ve Vasem podani demokracie, neboli ja ( my ) muzeme vse, ty ( vy ) nekritizuj, ty,ty,ty...
2 all: omlouvam se za odvedeni diskuze,ale ... |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 4:08 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | 2 hanni: vazeny pane redaktore, konecne vim, co je ve Vasem podani demokracie, neboli ja ( my ) muzeme vse, ty ( vy ) nekritizuj, ty,ty,ty...
Pane doktore,
pokud Radim Zeman urazil někoho, kdo je Vám blízký, tak je v pořádku, že jste se ozval, že se Vám to nelíbí. Prosím nerozehrávejme zde dál slovní tenis se vzájemným napadáním. Kolega Hanni nenapsal, kdo co může nebo nemůže. Kdyby Vám chtěl v kritice zabránit, mohl Váš příspěvek třeba vymazat (má pochopitelně moderátorská práva a je zde velmi často). Na Vaší kritiku jen reagoval svým názorem.
Pokud jde o odvedení diskuse, tak hodila by se více do diskuse právě k zmiňovanému článku o akci M65 Climatic Tour, ne k recenzi o telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 4:53 pm Post subject: |
|
|
Marně přemýšlím, koho a čím jsem mohl v popisu akce Climtic Tour tak urazit, že se to panu doktorovi tolik nelíbí a pod anonymním nickem nám píše, jak jsme ti špatní. Když se ale ohradíme, tak z nás dělá usurpátory nebo diktátory??
Rád bych už ukončil tuto diskusi, která opravdu nepatří do tohoto vlákna a prosím, aby zmiňovaný pan doktor psal podobné stížnosti do svého fóra a tam pomlouval konkurenční stránky jak je mu libo. My na SiemensManii se věnujeme svým věcem. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 8:11 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | 2 hanni: vazeny pane redaktore, konecne vim, co je ve Vasem podani demokracie, neboli ja ( my ) muzeme vse, ty ( vy ) nekritizuj, ty,ty,ty...
Kolega Romulus napisal vsetko,nemam co dodat...ale aj tak sa Vam mozem iba cudovat...a teraz mozno budem trochu ten "demokrat" a uzatvaram tuto diskusiu, ktora nie je vobec k veci.Myslim si,ze toto nikoho z ucastnikov fora nezaujima..uzamykam topic...
OFF _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
AnubiSeth Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 01, 2004 9:25 pm Post subject: rastr |
|
|
Mě je fuk jakej rastr má ten telefon... i kdyby měl hrubej, tak oči mam dobrý a na displej se nekoukam ze vzdálenosti 10 cm, takže je úplně jedno, že si jinde stěžujou na hrubej rastr, koukaj se na to z 10cm a to si všimnu i já každý blbosti na displeji  |
|
Back to top |
|
 |
fantyn Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 07, 2004 11:03 pm Post subject: siemens M65 |
|
|
Chci si koupit tento mobil ale mam par otazek .
Podporuje M65 gočko (Eurotel GO)?
Ma češtinu ?
Děkuji za odpověd. |
|
Back to top |
|
 |
Dr Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 09, 2004 3:23 am Post subject: Anténí konektor |
|
|
měl bych dotaz jak je to s konektorem na externí anténu,je mozno sehnat káblík? |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 09, 2004 6:38 am Post subject: Re: siemens M65 |
|
|
fantyn wrote: | Chci si koupit tento mobil ale mam par otazek .
Podporuje M65 gočko (Eurotel GO)?
Ma češtinu ?
Děkuji za odpověd. |
Podporuje a má |
|
Back to top |
|
 |
j Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 7:43 pm Post subject: moje poznatky |
|
|
Elipsoid : Hele , nevim jak ty, ale já ten mobil měl v ruce a ten displej je velice dobrý
A nesouhlasim s tim že ty fotky jsou "šedivý průměr".
Sou fakt dobrý (i když sem viděl už lepší, ale po rozlišení 640x480 nemůžete chtít víc)
Tlačítka i joystick se skvěle (a pohodlně) mačkaj.
telefon je menší než na fotkách vypadá.
11s na natáčení videa věřte nebo ne docela stačí (i když by to mohlo bejt ví, ale lepší než nic )
Tak to je asi všechno. Siemensu M65 třikrát... |
|
Back to top |
|
 |
Neil Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:06 am Post subject: Antenni adapter na M65 |
|
|
Zdravim!!!Vazeni pani Redaktori,internetuji pres ME45 a bez extern.anteny ani neskrtnu..Starecek je tezce nemocny,je slepy(naveky zhasl displey ),a ceka na M65 jako na Bozi pozehnani.Uz mam stazeny od Vas program pro radu x65,dat.kabel si koupim pro radu x55(podle Vas funguje i pro x65),ale velke neznamo je ant.adapter pro M65-bez neho to totiz nepujde..Byl bych Vam velmi vdecny,kdyby jste mi poradily jak a co s tim,kde se da sehnat??Moc krat dekuji,zaryty siemensak Neil. |
|
Back to top |
|
 |
Sus Scrofa Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 12:50 am Post subject: Re: Shit |
|
|
Icewind wrote: | Je to stale ten isty SIEMENS SHIT ako vsetky Siemensy  |
I know where is the greatest shit....... in your head. |
|
Back to top |
|
 |
HAnck Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:34 am Post subject: Programy |
|
|
Hoj ve spolek, nevite zda je nejaky program na tvorbu pozadi na M65, uz me nebavi je delat rucne. ¨
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|