clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Recenze: Siemens M65 - outdoor se špuntem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Recenze: Siemens M65 - outdoor se špuntem
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mraweneczek
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 20, 2004 6:38 pm    Post subject: No tak sem ho vyhral Reply with quote

Taxe mi ten telefon dostal do ruky. Vyhral sem ho na zlicine. Je to opravdu peknej kousek Smile....jeste ted se nemuzu vzpamatovat ze sem vyhral... ty vole ty vole. Mam radost. Kde sou oficialni stranky?
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 8:04 am    Post subject: Reply with quote

Byl jsem celý víkend mimo, takže budu reagovat až nyní.
Akce byla fajn a těm nevěřícím potvrzuji podivný počet soutěžících, neboť na té poslední fotografii v článku http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_clanky/climatictour/climatic0409.jpg s číslem 317 (odmyslete si 300 první soutěžící měl číslo 301) jsem já osobně a stal jsem se "postiženým" podivným chováním člena mezinárodního týmu Climatic Tour před kterým všichni (a to myslím doslova) stáli "v haptáku".
Jo a už jen tak na okraj, už taky něco pamatuju a pracoval jsem na EC 1010.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jerry.hadr
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 23, 2004 12:33 am    Post subject: ceska T9 Reply with quote

dnes jsem jej mel v ruce a mel ceskou T9. pise bez ahacku a carek. hura Smile
C. Budejovice - OD Dvorak.
Jinak, je to moc pekny kousek, pockam, az sleze cena a pujdu si pro nej. Muj Eric r310 uz to ma skoro za sebou. 2,5 roku tezke sluzby.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 24, 2004 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

2 hanni: vazeny pane redaktore, konecne vim, co je ve Vasem podani demokracie, neboli ja ( my ) muzeme vse, ty ( vy ) nekritizuj, ty,ty,ty...
2 all: omlouvam se za odvedeni diskuze,ale ...
Back to top
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 24, 2004 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
2 hanni: vazeny pane redaktore, konecne vim, co je ve Vasem podani demokracie, neboli ja ( my ) muzeme vse, ty ( vy ) nekritizuj, ty,ty,ty...

Pane doktore,
pokud Radim Zeman urazil někoho, kdo je Vám blízký, tak je v pořádku, že jste se ozval, že se Vám to nelíbí. Prosím nerozehrávejme zde dál slovní tenis se vzájemným napadáním. Kolega Hanni nenapsal, kdo co může nebo nemůže. Kdyby Vám chtěl v kritice zabránit, mohl Váš příspěvek třeba vymazat (má pochopitelně moderátorská práva a je zde velmi často). Na Vaší kritiku jen reagoval svým názorem.

Pokud jde o odvedení diskuse, tak hodila by se více do diskuse právě k zmiňovanému článku o akci M65 Climatic Tour, ne k recenzi o telefonu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 24, 2004 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

Marně přemýšlím, koho a čím jsem mohl v popisu akce Climtic Tour tak urazit, že se to panu doktorovi tolik nelíbí a pod anonymním nickem nám píše, jak jsme ti špatní. Když se ale ohradíme, tak z nás dělá usurpátory nebo diktátory?? Think d'oh!

Rád bych už ukončil tuto diskusi, která opravdu nepatří do tohoto vlákna a prosím, aby zmiňovaný pan doktor psal podobné stížnosti do svého fóra a tam pomlouval konkurenční stránky jak je mu libo. My na SiemensManii se věnujeme svým věcem.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Jun 24, 2004 8:11 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:

Kolega Romulus napisal vsetko,nemam co dodat...ale aj tak sa Vam mozem iba cudovat...a teraz mozno budem trochu ten "demokrat" a uzatvaram tuto diskusiu, ktora nie je vobec k veci.Myslim si,ze toto nikoho z ucastnikov fora nezaujima..uzamykam topic...
OFF

AnubiSeth
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 01, 2004 9:25 pm    Post subject: rastr Reply with quote

Mě je fuk jakej rastr má ten telefon... i kdyby měl hrubej, tak oči mam dobrý a na displej se nekoukam ze vzdálenosti 10 cm, takže je úplně jedno, že si jinde stěžujou na hrubej rastr, koukaj se na to z 10cm a to si všimnu i já každý blbosti na displeji Applause
Back to top
fantyn
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 07, 2004 11:03 pm    Post subject: siemens M65 Reply with quote

Chci si koupit tento mobil ale mam par otazek .
Podporuje M65 gočko (Eurotel GO)?
Ma češtinu ?
Děkuji za odpověd.
Back to top
Dr
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 3:23 am    Post subject: Anténí konektor Reply with quote

měl bych dotaz jak je to s konektorem na externí anténu,je mozno sehnat káblík?
Back to top
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 6:38 am    Post subject: Re: siemens M65 Reply with quote

fantyn wrote:
Chci si koupit tento mobil ale mam par otazek .
Podporuje M65 gočko (Eurotel GO)?
Ma češtinu ?
Děkuji za odpověd.

Podporuje a má
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
j
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 14, 2004 7:43 pm    Post subject: moje poznatky Reply with quote

Elipsoid : Hele , nevim jak ty, ale já ten mobil měl v ruce a ten displej je velice dobrý Hand

A nesouhlasim s tim že ty fotky jsou "šedivý průměr".
Sou fakt dobrý (i když sem viděl už lepší, ale po rozlišení 640x480 nemůžete chtít víc)

Tlačítka i joystick se skvěle (a pohodlně) mačkaj.

telefon je menší než na fotkách vypadá.

11s na natáčení videa věřte nebo ne docela stačí (i když by to mohlo bejt ví, ale lepší než nic Smile )
Tak to je asi všechno. Siemensu M65 třikrát...
Back to top
Neil
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 10:06 am    Post subject: Antenni adapter na M65 Reply with quote

Zdravim!!!Vazeni pani Redaktori,internetuji pres ME45 a bez extern.anteny ani neskrtnu..Starecek je tezce nemocny,je slepy(naveky zhasl displey Crying or Very sad ),a ceka na M65 jako na Bozi pozehnani.Uz mam stazeny od Vas program pro radu x65,dat.kabel si koupim pro radu x55(podle Vas funguje i pro x65),ale velke neznamo je ant.adapter pro M65-bez neho to totiz nepujde..Byl bych Vam velmi vdecny,kdyby jste mi poradily jak a co s tim,kde se da sehnat??Moc krat dekuji,zaryty siemensak Neil.
Back to top
Sus Scrofa
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 09, 2004 12:50 am    Post subject: Re: Shit Reply with quote

Icewind wrote:
Je to stale ten isty SIEMENS SHIT ako vsetky Siemensy Applause Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Applause

I know where is the greatest shit....... in your head.
Back to top
HAnck
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:34 am    Post subject: Programy Reply with quote

Hoj ve spolek, nevite zda je nejaky program na tvorbu pozadi na M65, uz me nebavi je delat rucne. ¨
[email protected]
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 3 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum