Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Roosevelt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 12:44 pm Předmět: Problém s USB datovým kabelem |
|
|
Měl bych dotaz. Mám C65 a koupil jsem si USB datový kabel, ale bez softwaru. Programy, které sem stahoval na spárvu telefonu jsou jen pro datové kabely do seriového COM portu. Nemá někdo odkaz na program, který by ten problém vyřešil. Ještě sem si stahoval program USBtoserialCOMport, který by USB měl v systému přihlásit jako seriový COM port, jenže ho nemůžu rozeběhnout. Poradí mi někdo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
Vyskusaj tento ovladac. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 1:17 pm Předmět: |
|
|
Ak mas cisto datovy kabel, tak virtualne com porty s nim nepojdu. Ale staci ak si stiahnes program Mobile Phone Manager (zo stranok Siemensu) a nainstalujes s pripojenym mobilom. Instalator nainstaluje ovladace pre mobil (pri cisto datovych kabloch sa neinstaluje kabel ale mobil - samotny kabel bez mobilu ani PC nerozozna) a zavedie mobil do systemu ako GPRS modem. A COM port toho GPRS modemu mozes pouzivat pre vsetky programy ktore vyzaduju seriovu komunikaciu. _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 8:13 pm Předmět: |
|
|
Lb01 napsal: | Vyskusaj tento ovladac. | stranka nenalezena! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|