View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xqed kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 5:17 pm Post subject: obrazek uz z patche??? |
|
|
Cus nevite nekdo jak vytaknout obrazek z patche ktery uz je ve formatu .vkp ????? Dik |
|
Back to top |
|
 |
xqed kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 5:29 pm Post subject: |
|
|
Omlouvam se ze jsem toto tema umistil trochu spatne ale stalo se tak sorry... Ale nevite jestli na to neni nejakej soft... "takze sem to vlastne nezaradil zase zas tak spatne" |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 6:34 pm Post subject: |
|
|
Dnes jsem pomocí tohoto softu zrovna potřeboval vytáhnout nějaké obrázky, ale marně. Program buď nefunguje korektně, nebo ne na všechny patche. Tak nevím..snad existuje i jiný..hanni ty si na to machr...nevíš o ničem? |
|
Back to top |
|
 |
xqed kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 7:36 pm Post subject: |
|
|
jo dik... a nevite jak by se dalo udelat to aby ten text byl normalni??? Vyte docela mam rad kdyz vym na co klikam.... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 26, 2004 8:12 am Post subject: |
|
|
No já to kdysi to s tím programem taky zkoušel a vím že to bylo nějaké divné. Dneska používám ice kostrbatý ale osvědčený postup. Předpokladem je mít zálohu FF bez aplikovaných grafických patchů.
- aplikuju patch na FF
- otevřu v SPC 2 kde odkontroluju vzhled obrázku, případně uložím
- zruším patch ve FF
Pokud se mi patch líbí, aplikuju ho do telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 26, 2004 9:39 am Post subject: |
|
|
weitless wrote: | Dnes jsem pomocí tohoto softu zrovna potřeboval vytáhnout nějaké obrázky, ale marně. Program buď nefunguje korektně, nebo ne na všechny patche. Tak nevím..snad existuje i jiný..hanni ty si na to machr...nevíš o ničem? |
Viem o tom,ze ten program nepracuje uplne korektne a niekedy neprecita obrazky z patchu. Ale je to zatial jediny program, ktory toto umoznuje..
Dalsi mozny sposob je ten, co spominal Krokodyl.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|