View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:31 am Post subject: rozklad grafiky na x55 |
|
|
Czaute,
chtel bych se zeptat zkusenejsich, co presne dela patch na rozklad grafiky (co rozklada a jak apod.). Zda se mi, ze kdyz pouziju nejake graficke patche a nasledne rozklad grafiky, ve FW je nasledne zase puvodni grafika. A vzhledem k tomu, ze nevim, co rozklad dela, nevim, zda muzu (nebo jak) pote jeste aplikovat graficke patche...
mam svuj upraveny FW, ale asi jsem se nekde utnul a kdyz mi ted prijde zprava na urcite misto v pameti telefonu, nemuzu si zadnou SMS precist, telefon vytuhne. Resenim je vytahnout SMS pres kabel a samazat. Asi se nekde prepise kod, nebo tak neco.
Diky _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:18 am Post subject: |
|
|
aha, tak jsem zjistil, ze to asi bude zvetsenim pameti na 888 kB a neaplikovanim opravneho patche... tak ja to vyzkousim a poreportuji vysledek... _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:18 am Post subject: Re: rozklad grafiky na x55 |
|
|
ferenczy wrote: | Czaute,
chtel bych se zeptat zkusenejsich, co presne dela patch na rozklad grafiky (co rozklada a jak apod.). Zda se mi, ze kdyz pouziju nejake graficke patche a nasledne rozklad grafiky, ve FW je nasledne zase puvodni grafika. A vzhledem k tomu, ze nevim, co rozklad dela, nevim, zda muzu (nebo jak) pote jeste aplikovat graficke patche...
mam svuj upraveny FW, ale asi jsem se nekde utnul a kdyz mi ted prijde zprava na urcite misto v pameti telefonu, nemuzu si zadnou SMS precist, telefon vytuhne. Resenim je vytahnout SMS pres kabel a samazat. Asi se nekde prepise kod, nebo tak neco.
Diky |
Ahoj, nenapsal jsi dost podstatnou věc, a to je typ telefonu a jak máš upravený fw.
Bez toho se nedá dost dobře na nic odpovědět. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:22 am Post subject: Re: rozklad grafiky na x55 |
|
|
Krokodýl wrote: |
Ahoj, nenapsal jsi dost podstatnou věc, a to je typ telefonu a jak máš upravený fw.
Bez toho se nedá dost dobře na nic odpovědět. |
v predmetu je x55 (konkretne jde o A@C55/fw24) a o ostatnich patchich nepisu, protoze me jen zajimalo, co konretne dela rozklad grafiky. ta chyba byl vedlejsi dotaz (ktery jsem puvodne ani nechtel psat), nicmene uz jsem na ni asi nasel odpoved (stava se po aplikaci patche na 888 kB).
Ale ten dotaz na rozklad grafiky trva... _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
S55_KeNnY ostřílený diskusník

Joined: 05 Aug 2004 Posts: 538 Location: Poprad, Slovensko - Port 3784
3061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
noked je to x55 tak tento problem sa nemusi vobec tykat S55/M55/C55..
takze radsej by som dal nabuduce nazov len tvojho telefonu
ALe ja mam S55 a nic take sa mi este NIKDY nestalo...  _________________
Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 ) |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
S55_KeNnY wrote: | noked je to x55 tak tento problem sa nemusi vobec tykat S55/M55/C55..
ALe ja mam S55 a nic take sa mi este NIKDY nestalo...  |
tak radsi jeste jednou dotaz> co obecne dela patch na rozklad grafiky? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | S55_KeNnY wrote: | noked je to x55 tak tento problem sa nemusi vobec tykat S55/M55/C55..
ALe ja mam S55 a nic take sa mi este NIKDY nestalo...  |
tak radsi jeste jednou dotaz> co obecne dela patch na rozklad grafiky? |
premiestni grafiku na ine,volne miesta vo FW. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
tak radsi jeste jednou dotaz> co obecne dela patch na rozklad grafiky?[/quote]
premiestni grafiku na ine,volne miesta vo FW.[/quote]
Aha, to je teda zajimave, ze jsem po aplikaci rozkladu pouzil jeste graficky patch (vlastni indikator baterie) a telefon jede Mozna zrovna baterie nikam presunuta neni. Takze bych si musel graficke patche prepsat pro FW s rozlozenou grafikou a melo by jit patchovat, ne? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|