View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Patriot kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:32 pm Post subject: Problém s kreditem a MMS na CFX65 |
|
|
Mám takový problémek - na CFX65 se mi zbývající kredit nezobrazuje v Kč ale v nicneříkající veličině s názvem "jednotky" a nemohu odesílat ani příjmat MMS. Už jsem vyzkoušel asi vše co se píše na různých fórech o Siemensech řady 65, nic bohužel nezabralo. Operátora mám ET, tam jen kroutili hlavama a GPRS, MMS ani WAP nerozchodili. Někde jsem četl, ža by to mohlo být starším typem SIMky - ani to není pravda, zkusil jsem jí vyměnit za novou, ale ani to nepomohlo. Problém je zcela určitě v telefonu. FW tam mám prý nejnovější.
Má někdo podobný problém??? Anebo se snad někomu tento problém dokonce podařilo vyřešit???
Díky moc za radu!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:33 pm Post subject: Re: Problém s kreditem a MMS na CFX65 |
|
|
Patriot wrote: | Mám takový problémek - na CFX65 se mi zbývající kredit nezobrazuje v Kč ale v nicneříkající veličině s názvem "jednotky" a nemohu odesílat ani příjmat MMS. Už jsem vyzkoušel asi vše co se píše na různých fórech o Siemensech řady 65, nic bohužel nezabralo. Operátora mám ET, tam jen kroutili hlavama a GPRS, MMS ani WAP nerozchodili. Někde jsem četl, ža by to mohlo být starším typem SIMky - ani to není pravda, zkusil jsem jí vyměnit za novou, ale ani to nepomohlo. Problém je zcela určitě v telefonu. FW tam mám prý nejnovější.
Má někdo podobný problém??? Anebo se snad někomu tento problém dokonce podařilo vyřešit???
Díky moc za radu!!!!!!!!!!!!!!! | nahraj novsi FW _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:53 pm Post subject: |
|
|
2Capo: Nejnovejsi ma, ja bych ho ale zkusil prehrat, a kdyby ani to nepomohlo, tak jdi do servisu a tam ti vymeni hlavni desku! _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
Tak s timhle asi budeš muset zajít do Philipsu teď vážně, CFX65 neni čistokrevnej Siemens, takže se na něj Siemensácký metody nevztahují , takže jedině servis _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|