View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kriket kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:52 pm Post subject: Nejlepsi bluetooth handsfree k S65? Automaticky prijem? |
|
|
Nazdar, mam S65 a chtel bych si koupit bluetooth handsfree, ktere bude s telefonem co nejvice kompatibilni (jde mi predevsim o funkci automatickeho prijmu hovoru). Muzete mi prosim poradit? (V Siemensu mi nebyli schopni rict ani to, podporuje-li to model HHB-600.)
Dik Kriket |
|
Back to top |
|
 |
Miloš Anetta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 9:49 pm Post subject: BT sluchátko |
|
|
S65 mám,sluchátko o němž píšeš taky mám.Nevím co přesně myslíš "automatický příjem hovoru" Někdo volá,zmáčknu tlačítko a tím hovor přijmu.To funguje.Jinak ho nepoužívám,pokud chceš levně prodám,protože při mé frekvenci telefonování mi vydrží půl dne a to je mi na nic!!! Čau Miloš |
|
Back to top |
|
 |
kriket kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:14 pm Post subject: Re |
|
|
Pod pojmem 'automaticky prijem hovoru' myslim, ze po nekolika zazvonenich (vetsinou dvou?) je hovor automaticky prijat (aniz bych musel cokoliv mackat). Neshanim to pro sebe a pro dotycneho je to opravdu dulezita funkce. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|