View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Ja si myslím, že by bolo dosť nespravodlivé, keby si náš program niektorí ľudia kúpili a ostatní by si to stiahli z nejakej nelegálnej stránky (ktorej tvorcovia by boli považovaní za veľkých hrdinov, aj keď dokopy nič neurobili, len nelegálne umiestnili program na svoju stránku).
|
Tak to prodejte Redbossu, aby ste z toho aspoň něco měli a lidem tady na siemensmanii jen tak nenápadně dejte link na stažení  _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:01 pm Post subject: |
|
|
koudi wrote: |
Tak to prodejte Redbossu, aby ste z toho aspoň něco měli a lidem tady na siemensmanii jen tak nenápadně dejte link na stažení  |
To je taky zajímavý nápad... Ale mě udivuje, kolik potenciálních zákazníků nám radí, aby jsme ti chtěli za peníze... To se v dnešní době, kdy všichni chtějí zboží nejlevněji, nevidí...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Mne sa to tiež zdá divné, koľkí by zrazu chceli za niečo platiť... _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Mne sa to tiež zdá divné, koľkí by zrazu chceli za niečo platiť... |
No, možná chtěji aby to bylo placený, protože maj strašně rádi, když si něco můžou sehnat "šikovně", aby za to nemuseli platit . Ne, ale třeba tohle je věc, za kterou bych byl ochoten taky něco málo zaplatit. Neni to prostě jako hra, kterou prodávaj za šilenejch 80-100kč a která člověka baví jen chvilku. Tohle je prostě užitečná věc, která se dá používat dlouho a dlouho a přinese spoustu užitku. _________________
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
koudi wrote: | MilanLaslop wrote: | Mne sa to tiež zdá divné, koľkí by zrazu chceli za niečo platiť... |
No, možná chtěji aby to bylo placený, protože maj strašně rádi, když si něco můžou sehnat "šikovně", aby za to nemuseli platit . Ne, ale třeba tohle je věc, za kterou bych byl ochoten taky něco málo zaplatit. Neni to prostě jako hra, kterou prodávaj za šilenejch 80-100kč a která člověka baví jen chvilku. Tohle je prostě užitečná věc, která se dá používat dlouho a dlouho a přinese spoustu užitku. |
jj, Pouvažujte o tom, takových do padesáti korun by se to sneslo! Jinak je pravda že tohle je užitečný a dlouho trvající... _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:05 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | koudi wrote: | MilanLaslop wrote: | Mne sa to tiež zdá divné, koľkí by zrazu chceli za niečo platiť... |
No, možná chtěji aby to bylo placený, protože maj strašně rádi, když si něco můžou sehnat "šikovně", aby za to nemuseli platit . Ne, ale třeba tohle je věc, za kterou bych byl ochoten taky něco málo zaplatit. Neni to prostě jako hra, kterou prodávaj za šilenejch 80-100kč a která člověka baví jen chvilku. Tohle je prostě užitečná věc, která se dá používat dlouho a dlouho a přinese spoustu užitku. |
jj, Pouvažujte o tom, takových do padesáti korun by se to sneslo! Jinak je pravda že tohle je užitečný a dlouho trvající... | Pozrite kupi si to na redbosse minim. 50 ludi * 50kc = 2500kc .Ale nie vazne ked ste si s tym dali namahu tak to dajte aj na redboss aj na SM ako som vravel na 8 strane a mate vystarane.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:42 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Hmmmm... chlapi, to je ale argumentů... Už i moje vlastní rodina mě přesvědčuje, ať to děláme za prachy...  |
Di do toho. a až budu mit siemense, tak si to taky koupim  _________________
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:44 am Post subject: |
|
|
Nechci vam brat nadseni, ale ja jsem udelal nekolik free programku pro mobil a za celou dobu me neprisel ani jeden dobrovolny prispevek Je fakt, ze cloveka potesi, kdyz mu sem tam nekdo napise na mail, ze se mu program libi a tak, ale na druhe strane jsem se i setkal s tim, ze me anonymne nekdo nadaval do debilu a podobne, kdyz jsem nechtel do jednoho programu dodelat jim pozadovanou funkci...takze i tak se nekdy odvdeci lide cloveku, ktery neco dela zadarmo ve svem volnem case. Prave proto jsem v posledni dobe ztratil chut jeste nejaky programy delat... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | Nechci vam brat nadseni, ale ja jsem udelal nekolik free programku pro mobil a za celou dobu me neprisel ani jeden dobrovolny prispevek Je fakt, ze cloveka potesi, kdyz mu sem tam nekdo napise na mail, ze se mu program libi a tak, ale na druhe strane jsem se i setkal s tim, ze me anonymne nekdo nadaval do debilu a podobne, kdyz jsem nechtel do jednoho programu dodelat jim pozadovanou funkci...takze i tak se nekdy odvdeci lide cloveku, ktery neco dela zadarmo ve svem volnem case. Prave proto jsem v posledni dobe ztratil chut jeste nejaky programy delat... |
 _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
kdyz uz jste nam napsali, ze to bude free, tak bych u toho zustal  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:18 pm Post subject: |
|
|
jj, U nás jste si už pěkně šplhli! Byla by to škoda zahodit to kvůli pár pitomců kteří neocení poctivou práci člověka, ne? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
nigol wrote: | Nechci vam brat nadseni, ale ja jsem udelal nekolik free programku pro mobil a za celou dobu me neprisel ani jeden dobrovolny prispevek Je fakt, ze cloveka potesi, kdyz mu sem tam nekdo napise na mail, ze se mu program libi a tak, ale na druhe strane jsem se i setkal s tim, ze me anonymne nekdo nadaval do debilu a podobne, kdyz jsem nechtel do jednoho programu dodelat jim pozadovanou funkci...takze i tak se nekdy odvdeci lide cloveku, ktery neco dela zadarmo ve svem volnem case. Prave proto jsem v posledni dobe ztratil chut jeste nejaky programy delat... |
To je o tom, že ľudia nevedia pochopiť to, koľko práce (a hlavne času) stojí naprogramovanie aj nejakej jednoduchej aplikácie. Ľudia to berú normálne ako hotovú vec a ako samozrejmosť, že sa z internetu dajú stiahnuť voľne šíritelné programy. Napríklad na našom programe som pracoval veľa hodín, kým sa to dostalo do takejto podoby, ako to je teraz. A keď sa na to pozriem, tak je to úplne jednoduchý program. To nechcem vedieť, ako dlho museli programovať napríklad Windows (všetci na to nadávajú, že sú tam chyby, ale zase si nevedia uvedomiť to, koľko práce to muselo dať a berú to ako samozrejmosť). _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | nigol wrote: | Nechci vam brat nadseni, ale ja jsem udelal nekolik free programku pro mobil a za celou dobu me neprisel ani jeden dobrovolny prispevek Je fakt, ze cloveka potesi, kdyz mu sem tam nekdo napise na mail, ze se mu program libi a tak, ale na druhe strane jsem se i setkal s tim, ze me anonymne nekdo nadaval do debilu a podobne, kdyz jsem nechtel do jednoho programu dodelat jim pozadovanou funkci...takze i tak se nekdy odvdeci lide cloveku, ktery neco dela zadarmo ve svem volnem case. Prave proto jsem v posledni dobe ztratil chut jeste nejaky programy delat... |
To je o tom, že ľudia nevedia pochopiť to, koľko práce (a hlavne času) stojí naprogramovanie aj nejakej jednoduchej aplikácie. Ľudia to berú normálne ako hotovú vec a ako samozrejmosť, že sa z internetu dajú stiahnuť voľne šíritelné programy. Napríklad na našom programe som pracoval veľa hodín, kým sa to dostalo do takejto podoby, ako to je teraz. A keď sa na to pozriem, tak je to úplne jednoduchý program. To nechcem vedieť, ako dlho museli programovať napríklad Windows (všetci na to nadávajú, že sú tam chyby, ale zase si nevedia uvedomiť to, koľko práce to muselo dať a berú to ako samozrejmosť). | A k tomu ten WINDWOS maju este zadara .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | A k tomu ten WINDWOS maju este zadara .Dieg0 |
Je síce pravda, že keď si niekto za niečo zplatí, nemali by tam byť žiadne chyby (a Windows je dosť drahá záležitosť), ale zase oni sa snažia tie chyby opravovať. Týmto nejako nechcem obhajovať Windows, len som chcel vyjadriť to, že je veľmi zložité, také niečo naprogramovať a keď niekto ide hovoriť o chybách v programoch, mal by si uvedomiť aj toto.
A úplne nezmyselné sa mi zdá to, čo písal nigol - že niekto nadáva preto, lebo v programe, ktorý je zadarmo, nenájde požadovanú funkciu. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|