View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Duben je za námi. A nic jen se kecá.
Založit nový forum bude zájem o aplikaci Televize? |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Je to tak, no . Nicmene verim, ze i pokud by se vyvoj ukoncil buou proto mit vyvojari nejakej kloudnej duvod. Mluvim z velice nedavne a velice neprijemne zkusenosti. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | Kua sme si vybrali dobu... Teď je to zrovna na prd... Jsme oba nemocní... No a taky osobní problémy...  |
osobní?možná si chtěl říct holky.... |
Ale notak, takove problemy mame obcas vsici. Nedrazdi ho 8) . _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
Jeste o cene : Za tohle chcete dve kila ? Hmm, je to vase vec a vas program, nicmene zvazte, jsetli by se vic neyvplatilo nasadit nizsi cenu, treba si to pak koupi vic lidi. Ja byh treba nad 50 ,- nesel. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
2all: Teď mě začíná srát, že jsem to tu vůbec psal, kdyby jste o tom nevěděli, tak by ste furt neremcali, nevěděli byste o co přicházíte...
Cena se sice pořád řeší nicméně jsem stále názoru, že Siemensmaniaci by měli být zvýhodněni, ale jak koukám, někteří si to ani nezaslouží. Pokud vím, nikdo z autorů tu nepsal, že to chceme prodávat za 200 Kč!
Co se týče problémů, jsou v tom těhotné holky, rozhodující písemky ve škole, nemoce, hledání brigády na léto a další standardní lidské problémy, které zdržují a zaměstnávají... Dále je důležité poznamenat, že je tu taky trojice lidí, kteří se na tom podílejí a dělí nás všechny spousta kilometrů a jediný kontakt, přes který si můžeme poslat svou práci a názory a vzkazy j přes icq a nebo mail! Takže si zkuste představit trojúhelník autora z ČR a ze SR, testera z ČR a jejich vzájemnou komunikaci!
A to tu už ani nezmiňuju ty komplikace, které byly s hledáním funkcí, které standardně nebyly a nejsou...
Takže pokud je libo, můžeme se na to vysrat a pokud to doděláme, můžeme to prodat... btw. vypadá to, že by byl zájem i jinde... Nebo nám holt budete nadále věrni a trpěliví a dočkáte se...
Mám ještě spoustu dalších nápadů na aplikace a podle vašich některých reakcí se asi pro příště poučím...
Jo a děkuji za zastání...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:26 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Blbče... Jestli nebude nic tak se tady už radši neukazuj. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | 2all: Teď mě začíná srát, že jsem to tu vůbec psal, kdyby jste o tom nevěděli, tak by ste furt neremcali, nevěděli byste o co přicházíte...
Cena se sice pořád řeší nicméně jsem stále názoru, že Siemensmaniaci by měli být zvýhodněni, ale jak koukám, někteří si to ani nezaslouží. Pokud vím, nikdo z autorů tu nepsal, že to chceme prodávat za 200 Kč!
Co se týče problémů, jsou v tom těhotné holky, rozhodující písemky ve škole, nemoce, hledání brigády na léto a další standardní lidské problémy, které zdržují a zaměstnávají... Dále je důležité poznamenat, že je tu taky trojice lidí, kteří se na tom podílejí a dělí nás všechny spousta kilometrů a jediný kontakt, přes který si můžeme poslat svou práci a názory a vzkazy j přes icq a nebo mail! Takže si zkuste představit trojúhelník autora z ČR a ze SR, testera z ČR a jejich vzájemnou komunikaci!
A to tu už ani nezmiňuju ty komplikace, které byly s hledáním funkcí, které standardně nebyly a nejsou...
Takže pokud je libo, můžeme se na to vysrat a pokud to doděláme, můžeme to prodat... btw. vypadá to, že by byl zájem i jinde... Nebo nám holt budete nadále věrni a trpěliví a dočkáte se...
Mám ještě spoustu dalších nápadů na aplikace a podle vašich některých reakcí se asi pro příště poučím...
Jo a děkuji za zastání...  | No tak klud kasli na nich.Predsa len nemozu zniest to ze to robite dlho a mozno si myslia ze by to mali 10x rychlejsie urobene.BTW 200kc vravel jeden chlapik ktori to potrebocval do prace a ja som potom zopakoval ze to nejaky chlapik chcel takze.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | BTW 200kc vravel jeden chlapik ktori to potrebocval do prace a ja som potom zopakoval ze to nejaky chlapik chcel takze.Dieg0 |
To jo, ale pokud vím, tak jsem tu nabídku nepřijal...
btw. Překvapuješ, Dieg0...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Mick. wrote: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Blbče... Jestli nebude nic tak se tady už radši neukazuj. |
Neboj, o Matikáře nepřijdete... I kdybychom vám měli dát nynější verzi a dál nepokračovat, tak nezahodíme tolikadenní práci...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:58 pm Post subject: |
|
|
Ale takoví lidi mě serou, oni neví jak je to někdy těžké, já si tvořím svoje net stranky a uz se tesim jak mi pak nejakej frajer rekne ze stoji za nic bo jsou delane v php nuke... Je to tezke, ja sam jsem ani nevedel kde zacit, jeste ze mi bondcze poradil! Diki, Bondcze! |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ale takoví lidi mě serou, oni neví jak je to někdy těžké, já si tvořím svoje net stranky a uz se tesim jak mi pak nejakej frajer rekne ze stoji za nic bo jsou delane v php nuke... Je to tezke, ja sam jsem ani nevedel kde zacit, jeste ze mi bondcze poradil! Diki, Bondcze! |
Jsem byl já.. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:38 pm Post subject: Důkaz místo slibů... |
|
|
Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:

A tady opět ty samé z CX65:

Jen jako poznámečku zde uvedu, že to jede i na emulátorech Nok*a, takže není vyloučeno, že to jede i na jiných značkách...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:45 pm Post subject: Re: Důkaz místo slibů... |
|
|
Ricky wrote: | Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:
|
vypadá to fakt dobře _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:27 pm Post subject: Re: Důkaz místo slibů... |
|
|
hanes.strnad wrote: | Ricky wrote: | Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:
|
vypadá to fakt dobře | tak to se pridavam... _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|