View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dostalp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:29 pm Post subject: Modrá obrazovka u CF62 |
|
|
Potřeboval bych poradit, co udělat abych měl zase normální obrazovku. Dal jsem nastavit tovární nastavení. Telefonu zmodrala obrazovka do tmava. Tak jsem ho vypnul a potom má už od té doby jenom modrou obrazovku. Jde zapnout, volat, ale je tam pořád tmavě modrá obrazovka. A ještě mi nejde vnější displej. Funguje jenom podsvícení. Hodiny a ztracený hovory a tak se tam vůbec nezobrazujou i když jsem to měl nastavený. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
Skus pouzit Contrast tool.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
a je někde ten program na SM? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
A ještě jsem se chtěl zeptat, co se musí udělat aby šel SST 5.31, bylo to něco v registrech, ale už nevím ten klíč a ještě něco. Dyžtak prosím o odkaz, jestli to bylo už psáno někdy předtím. |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
ten program je na sm, len treba navstivit utility  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
dostalp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Tak přes ten Contrast Tool to šlo, ale potřeboval bych ještě poradit s něčím. Na vnějším displeji svítí podsvícení a nastavený mám taky všechno, ale vůbec mi to nechce nic zobrazovat, respektive to zobrazuje, ale strašně slabo. Tak jestli je na to taky nějakej program na zlepšení toho kontrastu. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
dostalp wrote: | Tak přes ten Contrast Tool to šlo, ale potřeboval bych ještě poradit s něčím. Na vnějším displeji svítí podsvícení a nastavený mám taky všechno, ale vůbec mi to nechce nic zobrazovat, respektive to zobrazuje, ale strašně slabo. Tak jestli je na to taky nějakej program na zlepšení toho kontrastu. |
Skús sa ešte pohrať s tým Contrast Toolom. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|