View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pweter pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 6:23 pm Post subject: Problem s kablom |
|
|
Tak to som zase ja. Ta flashka co mate na strankach mi nejde updatenut. Skusam to cez Winswump a aj cez povodne updaty od Siemensu. Oba mi nejdu. Kabel som si aj upravil na vypinac, prepinam servisny a datovy... |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 6:49 pm Post subject: |
|
|
nepotrebujes tam mat vypinac... je to zbytocne...
neviem ci si dobre spominam islo o s55 rozsirene na 1.71M , ze? a o nahratie zalohy?
winswup by ti mal ist, v nastaveni nezaskrtni synch-station,rychlost a port je samozrejmost, ale je vseobecne problem vystihnut cas stlacenia tlacitka...
aku inu zalohu si tam este daval? |
|
Back to top |
|
 |
Pweter pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 31, 2004 1:04 pm Post subject: |
|
|
Presnejsie nakoniec som si tam nechal tu flash stiahnutu z vasich stranok(nejaka nemecka FF fw20). V tejto verzii su uz nahrate nejake patche a tak ked tam chcem nahrat nieco nove, hlasi konflikty. Preto chcem tam nahrat novy fw v20. Zial stale sa mi nedari to nahrat cez Winswump a ine. Funguje mi len Freia, V-Klay a Siemens Data Suite. |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Sat Jul 31, 2004 2:42 pm Post subject: |
|
|
ozvi sa mi na mail, poslem ti moju zaloha vkayom, ale uz v piatok, som teraz mimo, teda ak nezozenies nieco skor |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|