View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
genetik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:09 pm Post subject: Totálně sem to po*ral... HELP |
|
|
Zkoušel sem patchovat a najednou mi nejde mobil zapnout... naběhne, dám potvrdit zapnutí a pak píp a konec...
Prosím prosím, jak vrátim mobil do normálu? |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:11 pm Post subject: |
|
|
Ale co ved sa nic nestalo co panikaris ,, kedze si patchoval mas servisny kabel a ak nemas zalohu stiahni si WINSWUP FW 43 CZ a supni ho do mobilu a hotovo mozes patchovat odznova ale drz sa tohoto ak nechces zbytocne robit vela veci odznova zakazdym ked neco poseres tak Zalohovat , zalohovat , zalohovat , a HLAVNE NIKDY NESAHAT (nezapisovat) DO BOOTCORE !!!!!! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
genetik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
Moc díky... jdu na to ... akorát ... jak poznám že zapisuji do bootcore?? Abych věděl čemu se vyvarovat., |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:15 pm Post subject: |
|
|
genetik wrote: | Moc díky... jdu na to ... akorát ... jak poznám že zapisuji do bootcore?? Abych věděl čemu se vyvarovat., | jestli to zapisujes prez v-klay, tak ti to oznami _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
Kazdy program ma hned po instalacii zakazane zapisovat do BOOTCORE , V_KLAY to ma zakazane teiz a po anglicky ti vyhodi tabulku ci chces pokracovat v zapise BEZ ZAPISU DO BOOTCORE . Pozor toto si niektory milia a prelozia to ako ci chces zapisovat do BOOT CORE , to len na okraj .
Dalej pri zalohe v x65 Flasher ak davas svoju zalohu tak automaticky bootcore netreba prepisovat pretoze v zalohe je to iste , a ak davas napr. zalohu z CX70 tak ti vipise ze : pokusate sa zapisovat do oblasti bootcore , zapisovanie do bootcore je zakazane a tak sa vas pytam ci chcete pokracovat v zapise bez zapisu do boot core , ak das ano tak to dole pise ze SKIPPING protected AREA to ej to boot core atd.
no proste len tak lahko do toho nezapises a ak raz zapises tak si bez hladat nejaky srobovak (s ktorzm royoberes mobila urobis testpoint) _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
Ja si nejsem jistej, jestli ti prehrani fw pomuze... mas vlastni fullflash zalohu? Jestli jo, je to dobry, kdyby nepomohlo nahrani fw (coz je podle me docela pravdepodobny), nahraj FF. Jestli nemas vlastni... To je trochu problem, ale neni to nic neresitelnyho, staci si stahnout FF z netu a nahrat ji tam... Akorat prijdes o vsechny svoje veci.
Update fw do bootcore nesaha, to jenom fullflash. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:44 pm Post subject: Re: Totálně sem to po*ral... HELP |
|
|
genetik wrote: | Zkoušel sem patchovat a najednou mi nejde mobil zapnout... naběhne, dám potvrdit zapnutí a pak píp a konec...
Zkus taky nejdřív odstranit všechny patche, některý umrtvujou _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:56 pm Post subject: Re: Totálně sem to po*ral... HELP |
|
|
Mark Pawl wrote: | genetik wrote: | Zkoušel sem patchovat a najednou mi nejde mobil zapnout... naběhne, dám potvrdit zapnutí a pak píp a konec...
Zkus taky nejdřív odstranit všechny patche, některý umrtvujou |
Nie kazdy si robi zoznam patchov a mam taky pocit ze naposledy ked som takto umrtvil mobil som len zo srandy dal WINSWUP 47 a ono ten mobil normalne siel ale patche tam uz neboli akurat tusim servisne menu ostalo co som si vsimo ale hlavne bolo ze isiel graficke patche samozrejme vsetky v tahu a systemove taky .
Napiste co mate radsej ci WINSWUP alebo original update ??
Ja WINSWUP pretoze to ide rychlo a original update je jak pre nejakeho tupca s IQ hupaci konik dokonca to pocas updatu nejde nijak vypnut ....... a to jedine po case co som v strede vytiahol kabel z mobilu a ono to za 5 minut napisalo ze mam smolu a mobil je v tahu a naviac to trva celu vecnost kym sa to spravi . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|
Tak když patchuju tak si nechám ty patche v jedné složce, abych věděl jaký tam mám ne? Kdybych to takhle nedělal, tak už mám stejnej problém jako se řeší tady, pak jsem sice ten patch rozchodil, ale prostě nepobíral asi víkendy a o víkendu se vypnul a mobil nešel zapnout V ty nejlepší chvíle...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
callop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:07 pm Post subject: SURNEEE patchoval som a nejde mi zapnut mt |
|
|
Kto mi s tym pomoze????? co mam robit??? _________________ CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:11 pm Post subject: Re: SURNEEE patchoval som a nejde mi zapnut mt |
|
|
callop wrote: | Kto mi s tym pomoze????? co mam robit??? |
Zkus zrušit patch. A nebo dat FF |
|
Back to top |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | Tak když patchuju tak si nechám ty patche v jedné složce, abych věděl jaký tam mám ne? Kdybych to takhle nedělal, tak už mám stejnej problém jako se řeší tady, pak jsem sice ten patch rozchodil, ale prostě nepobíral asi víkendy a o víkendu se vypnul a mobil nešel zapnout V ty nejlepší chvíle...  |
hehe to rikas jako kdybys delal neco jineho s tim mobilem nez patchoval :-)
btw: zkousel si FF ci cistou eeprom? zabzuci ti ten telefon aspon? _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
callop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:16 pm Post subject: re. surne |
|
|
nie nic ani zapnut nejde vobec ani tuk... prave davam FF ak to pojde dam vedet ak nie co mam robit??? _________________ CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
callop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
Dakujem vam uz ide _________________ CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:19 pm Post subject: Re: re. surne |
|
|
callop wrote: | nie nic ani zapnut nejde vobec ani tuk... prave davam FF ak to pojde dam vedet ak nie co mam robit??? |
ak ne tak muzes zkusit vytovirt bootloader a hodit ho tam a nebo jeste pred tim zkusit nahrat cistou eepromu. _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
|