View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:51 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Tak jsem se cítil provinile, že jsem na tom trošku zapracoval...
Statistika: (k 5.5.2005 23:33)
Na Matikářovi už děláme 52 dní,
program má zatím 4403 řádků,
obsahuje 105 obrázků,
jar soubor má velikost 177 332 B...
Funkční, hotové a částečně ověřené jsou:
Obdélník, kruh, výseč, úseč, mezikruží, čtverec, kosočtverec, rovnoběžník, pravoúhlý trojúhelník, rovnoramenný pravoúhlý trojúhelník, všeobecný trojúhelník, rovnostranný trojúhelník a krychle... Na ostatních se pracuje, možná jsou hotové, ale ne ověřené...  |
co za telesa tam jeste bude?
 _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:01 am Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: |
co za telesa tam jeste bude?
 |
No zbývá myslím ještě rovnoramenný trojúhelník, lichoběžník, deltoid, n-úhelník, kružnicový úsek, všeobecný čtyřúhelník, kvádr, rotační válec, rotační kužel, pravidelný jehlan, koule, pravidelný hranol, hranol, kulová vrstva, kulová úseč, komolý kužel, komolý jehlan a jehlan...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
týýýýýýýýýýýýý jo a nechcete to co mate vydat jako matikar na 2D? a pak by se vydal uz ten na 2 i 3D _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
ficik wrote: | týýýýýýýýýýýýý jo a nechcete to co mate vydat jako matikar na 2D? a pak by se vydal uz ten na 2 i 3D |
Ne, chtěl bych, aby to všechno bylo pohromadě... Myslím si, že ty 3D půjdou rychle, teď se trápím s trojúhelníkama, rovno- a lichoběžníkem a deltoidem... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
Lidičkové, došlo k převratnému zlomu!!! Naprogramoval jsem i třetí odmocninu s tím, že už umím naprogramovat jakoukoliv mocninu i odmocninu!!! To se hodí i do příštích programů...
Jinak jsem s tím zase trošku hnul, za chvíli dám novou statistiku, až dneska skončím...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
Statistika: (k 6.5.2005 22:10)
Na Matikářovi už děláme 53 dní,
program má zatím 4538 řádků,
obsahuje 105 obrázků,
jar soubor má velikost 177 813 B...
Funkční, hotové a částečně ověřené jsou:
Obdélník, kruh, výseč, úseč, mezikruží, čtverec, kosočtverec, rovnoběžník, pravoúhlý trojúhelník, rovnoramenný pravoúhlý trojúhelník, všeobecný trojúhelník, rovnostranný trojúhelník a krychle...
Dnes zatím přibyly obrazce: rovnoramenný trojúhelník, krychle (doplněna 3. odmocnina), kvádr, rotační válec, koule, hranol a pravidelný hranol...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
Ricky to odkiaľ ťaháte tie telesá ?Niektoré ani vůbec nepoznám .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Ricky to odkiaľ ťaháte tie telesá ?Niektoré ani vůbec nepoznám .Dieg0 |
To jsou podle mě normálně používané obrazce a myslím, že se všechny učí na ZŠ nebo gymplu, ne? Já to tahám z několika učebnic matematiky... Ale je to těžké, některé vzorce musím sám odvodit, protože tam nejsou... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
8 ročník ZŠ neznáme pojmy - deltoid , rotačný kužel atď.A tipujem že v deviatke sa to budeme učiť.Dieg0
PS:Jak vypada deltoid?  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | 8 ročník ZŠ neznáme pojmy - deltoid , rotačný kužel atď.A tipujem že v deviatke sa to budeme učiť.Dieg0
PS:Jak vypada deltoid?  |
Pouštíš draky? Tak deltoid je něco takového...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:53 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Lidičkové, došlo k převratnému zlomu!!! Naprogramoval jsem i třetí odmocninu s tím, že už umím naprogramovat jakoukoliv mocninu i odmocninu!!! To se hodí i do příštích programů...
Jinak jsem s tím zase trošku hnul, za chvíli dám novou statistiku, až dneska skončím...  |
No supr, já sem hned věděl, že to přes vzorec nepůjde, to se musí programovat - RICKY  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:11 pm Post subject: |
|
|
Patous007 wrote: | Ricky wrote: | Lidičkové, došlo k převratnému zlomu!!! Naprogramoval jsem i třetí odmocninu s tím, že už umím naprogramovat jakoukoliv mocninu i odmocninu!!! To se hodí i do příštích programů...
Jinak jsem s tím zase trošku hnul, za chvíli dám novou statistiku, až dneska skončím...  |
No supr, já sem hned věděl, že to přes vzorec nepůjde, to se musí programovat - RICKY  |
Díky, ale sám bych to nezvládl... Pomohli mi machři na www.builder.cz  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:37 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | 8 . na gymplu ročník ZŠ neznáme pojmy - deltoid , rotačný kužel atď.A tipujem že v deviatke sa to budeme učiť.Dieg0
Deltoid jsme se v 9.ročníku (kvarta) zatim neučili  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: | Dieg0 wrote: | 8 . na gymplu ročník ZŠ neznáme pojmy - deltoid , rotačný kužel atď.A tipujem že v deviatke sa to budeme učiť.Dieg0
Deltoid jsme se v 9.ročníku (kvarta) zatim neučili  |
To nevadí, ale stejně to tam dám, aby mě nikdo nemohl nařknout, že jsem tam nedal všechno...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | 8 ročník ZŠ neznáme pojmy - deltoid , rotačný kužel atď.A tipujem že v deviatke sa to budeme učiť.Dieg0
PS:Jak vypada deltoid?  | Deltoit vypada jako drak...Ja jsem v 8.tř na ZŠ a už jsme brali deltoit, rotační válec a máme se učit kužel...Tato aplikace by me fakt pomohla.Kdy uz to bude hotove?  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|