View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:38 pm Post subject: Re: Čeština do bike-o-metru |
|
|
kartez wrote: | Z části jsem už tu aplikaci přeložil, akorát není zcertifikována, tak se musí ručně povolit přístup do config složek telefonu a k datovému rozhraní.
Není to nic moc, protože nahrazuji anglická slova českými s tím, že musím zachovat stejný nebo menší počet míst jako v originále, ale myslím si, že to k pochopení je. Nepřekládal jsem všechno, protože je zbytečné překládat různé helpy, když na internetu je volně ke stažení český návod ve formátu pdf. Nepřeložil jsem ani slovo WAIPOINT, protože nevím čím bych je měl adekvátně nahradit. Pokud má někdo nějaký dobrý nápad čím by se to dalo nahradit tak to určitě přepíšu.
Mám možnost přeložit to např. z italštiny, kde je výhoda většího počtu míst, ale já italsky moc neumím a ze slovníku bych to dělal 5x déle.
To ale ještě uvidím.  |
Ak to je spoľahlivé-nepadá tak to pls niekde hoď alebo mi pošli na mail _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
kartez (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:47 pm Post subject: Zaslání CZ Bike-o-metru |
|
|
Musíš chvíli vyržet, protože já se připojuji modemem a rozesílám pouze na rychlejším připojení. Bude to tak někdy v týdnu, protože to dělám ve svém volnu, kterého nemám moc. Pošlu ti to na mail, protože sem to dát nejde a já nevím kam jinam bych to měl dávat. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|