View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kasparv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:01 pm Post subject: CX65 - jak z wap prohlížeče na internetové stránky (ne wap) |
|
|
Potřebuji občas na vlastní internetové stránky z mobilu (CX65).
A jelikož noťas sebou netahám, rád bych využil wap prohlížeč - jde jen o texty, takže by to zvládat měl
O co mi jde: nechci samozřejmě používat nastavení pro wap "za draho", nakonec nechci na wap. ale na html... čili rád bych ve wap vieweru použil nastavení na internet. Není mi ale jasné, jaké nastavit IP a port, domovskou stránku, ID serveru atd... prostě celý ten alternativní profil?
Potřeboval bych to pro Go i Oskartu - používám dle signálu oboje...
Předem dík 8) |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:11 pm Post subject: Re: CX65 - jak z wap prohlížeče na internetové stránky (ne w |
|
|
kasparv wrote: | Potřebuji občas na vlastní internetové stránky z mobilu (CX65).
A jelikož noťas sebou netahám, rád bych využil wap prohlížeč - jde jen o texty, takže by to zvládat měl
O co mi jde: nechci samozřejmě používat nastavení pro wap "za draho", nakonec nechci na wap. ale na html... čili rád bych ve wap vieweru použil nastavení na internet. Není mi ale jasné, jaké nastavit IP a port, domovskou stránku, ID serveru atd... prostě celý ten alternativní profil?
Potřeboval bych to pro Go i Oskartu - používám dle signálu oboje...
Předem dík 8) |
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4813
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4006 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
kasparv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:56 pm Post subject: 2 Busch |
|
|
Tyhle věci jsem četl už včera...
Já tedy nevím, ale dle mého řeší něco jiného - jak wapovat za levno...
Tohle já kupodivu nehledám
Já se skutečně chci s wap viewerem té CX65 připojit na html stránku - ne přes APN wap, ale APN internet - pokud tohle lze? |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:24 pm Post subject: Re: 2 Busch |
|
|
kasparv wrote: | Já se skutečně chci s wap viewerem té CX65 připojit na html stránku - ne přes APN wap, ale APN internet - pokud tohle lze? |
A co vyzkoušet tohle, i když s češtinou jsou dost problémy ?
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10518 _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
kasparv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:55 pm Post subject: 2 F.afoun |
|
|
Jo - tak to jsem zkusil už včera - a funguje to dobře... zvládá to kupodivu i php scripty s parametrem, což zrovna běžné není...
Jen ta čeština holt nejde(kromě UTF-8), když je to psáno v bukvách, ale to mi zas tak moc nevadí... nakonec v JARu je vcelku jasně vidět, kde jsou cp soubory, šlo by to asi snadno poeditovat, aby se české znaky zobrazovaly bez čárek a háčků.
Hezkej program
A zpátky k mému původnímu problému:
Já si mezitím četl všude možně, takže je mi už jasné, že jsem to viděl naivně - a že prostě musím udělat to, co se mi už naznačovalo... tzn. najít free veřejnou wap gateway. Jenže to se mi nedaří - několik jsem jich už vygůglil, ale jsou už asi nefunkční...
Zkoušel jsem i WAPTUNNEL.COM - taky bez úspěchu...
Nebyl by někdo od té lásky a nepodělil by se o případnou šikovnou informaci o funkčním IP a portu? Dál bych to nepouštěl  |
|
Back to top |
|
 |
kure1982 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:04 pm Post subject: Wap gateway |
|
|
U Oskara (pausalu) mi funguje gateway s IP 82.208.028.197 na portu 9301. APN zvol "internet". Asi to jsi chtel slyset (cist)... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|